soroe-large

DM i roning på hjemmebane i Sorø

Årets Danmarks Mesterskaber i roning blev for Sorø-roerne en stor succes og afholdtes på hjemmebane. Cirka 400 roere fra hele landet var tilmeldt og heriblandt de fleste af årets landsholdsroere, som til DM kun må stille op som klubhold, hvilket der kommer nye spændende hold ud af. Vejret viste sig fra sin gode side...
DM i roning på hjemmebane i Sorø

Sorøs juniorer ligger i top

DFfR’s svar på World Cup, her for de yngste roere, er Talent Udviklings Cup’en som afvikles gennem hele sæsonen. Sorøs juniorer ligger i top, både på pige- og drenge-siden.
Sorøs juniorer ligger i top

Tersløsegaard på vej mod stor jubelsæson i 2022

Holbergmuseet på Tersløsegaard er ved at forberede næste års sæson, som vil sprænge alle hidtidige rammer for aktivitet på Holbergs herregård. I den store have kommer flere end ti opførelser af Holbergs komedier foruden koncerter og foredrag. Samtidig omdannes forgemakkerne til Holbergs stuer til en udstilling, der genskaber og levendegør Holbergs møde i Rom i 1716 med Commedia dell'Arte.
Tersløsegaard på vej mod stor jubelsæson i 2022

Juleblæksprutte søges

Juleblæksprutte søges
Kan du flytte benene og lære i en fart? Svegård Bog & idé – Legekæden har forrygende travlt, og de løber stærkt rundt om legetøjet, boghylderne og hinanden. Julen nærmere sig, og derfor søger de en juleassistance (tidsbegrænset stilling) til deres herlige team.

Kreativ-Dag hos Sy og Rens

Ses vi på lørdag til Kreativ-Dag hos Sy og Rens mellem 9.00-17.00? I baglokalet indretter de et juleværksted, hvor de serverer kaffe og årets første brunkager. Til de morgenfriske er der friskbagte boller mm.
Kreativ-Dag hos Sy og Rens

Praktikantens uge

Praktikantens uge
I uge 37 var Sara Trummer Hansen fra Sorø Privatskole i praktik hos Dit Sorø, og det var en noget anderledes arbejdsdag for vores kære praktikant, der fulgte vores fotograf Anne Beth Witte hele ugen. Der var fart over feltet, kameraerne og pc'en, og der bliv klipset løs og tastet afsted med ordene.

Folkemødet havde fokus på verdensmål

Der blev klippet og klistret med genbrugsmaterialer på verdensmålstanden på årets folkemøde i Sorø, hvor børnene kunne lave tryllestave af pilegrene, perler, snor og stofrester. De kunne også få en verdensmålssuperheltekappe syet af gamle duge og gardiner, så de var klædt på til at gå ud i verden og sprede budskabet om, at det er godt at cykle i skole i stedet for at blive kørt og at det er godt for miljøet, hvis man går i genbrugstøj.
Folkemødet havde fokus på verdensmål

Folkemødedans

Tusind tak til Ina Nielsen for de fine balletbilleder fra Folkemødet.
Folkemødedans

En god dag

En god dag
Socialdemokratiet havde en fantastisk dag på Sorø Folkemøde. Politikerne talte med en masse soranere og fik mange bud på, hvad der kan gøres bedre i kommunen. De trak lod i blandt alle de gode ideer og her var der tre heldige vindere af gavekort til Sorø Handel og Service.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram