soroe-large

Åben BABY - BARSELS dag

Kom til en hyggelig GRATIS baby-barsels DAG hos Balancebørn den sidste torsdag i måneden. Det sker i de lækre lokaler hos @yoga2a1 på Sorø station.
Åben BABY - BARSELS dag

Mød Sorø Erhverv på Folkemøde Sorø

Sorø Erhverv deltager igen i år med stand på Folkemøde Sorø. Her vil du, udover Sorø Erhverv, kunne møde Sorø Erhvervsudviklingsråd og det nye Sorø Erhvervs Klimapanel.
Mød Sorø Erhverv på Folkemøde Sorø

Holberg blusser op

Et udrykningsshow med Holbergs bedste figurer og sjoveste scener til det ganske land. Når som helst og hvor som helst i løbet af efterår 21 og forår 2022. Holberg Teatrets opsøgende firemandsbande rykker ud. Komedianterne træder første gang op til folkemøde på Store Plads, Sorø Akademi lørdag den 18. september kl. 11 - 16.
Holberg blusser op på Folkemødet

DN Sorø deltager også

DN Sorø deltager også i Folkemødet 2021
Du kan også møde DN Sorø på Folkemødet i Sorø lørdag den 18. september 2021 kl. 11-16. Det foregår på Store Plads, Sorø Akademi. Her har DN Sorø udover en pavillon også besøg af DNs "Naturens Ambulance".

Bliv til en bi

Kongskilde naturcenter deltager på Folkemødet i Sorø den 18. september. Her kan du besøge deres BI-fotomat og blive til en bi.
Bliv til en bi

Kender du til at have ømme eller trætte fødder?

Uanset årsagen er én ting sikkert – det kan være invaliderende for dit liv. Sorø Smertebehandling har gode erfaringer fra klinikken med behandling af ømme og trætte fødder.
Kender du til at have ømme eller trætte fødder?

Skab et farverigt efterår

Skab et farverigt efterår
Søger du konfirmationsgaven til den kreative, eller en spændende personlig gave når julen banker på? Her kan POSCA være med til at skabe den flotteste kreativ med dit helt personlige udtryk. Derfor har Svegård Bog & idé - Legekæden nu fået et kæmpe udvalg ind i butikken.

Vestsjællænderne har travlt, når de kører bil – med sms’er, opkald og sociale medier

Vestsjællænderne har travlt, når de kører bil – med sms’er, opkald og sociale medier
"Jeg husker tydeligt en episode, hvor en forankørende bil kører meget ujævnt og langsomt. Det ene øjeblik er bilen ude ved yderstriben, og det næste øjeblik er den tæt på midterlinjen. Det går op for mig, at bilisten overhovedet ikke er opmærksom og har gang i alt muligt andet end lige at køre bil. Og jeg bliver faktisk meget bekymret for, at situationen kan blive rigtig farlig, så jeg holder ekstra god afstand til bilen. Det er stressende at være vidne til og et eksempel på, at uopmærksomhed i trafikken ikke blot er farlig for føreren af bilen, men også for alle os andre," siger Jørgen Kristoffersen, der er bestyrelsesformand for GF Vestsjælland og næstformand i GF Fonden, som arbejder aktivt med at forbedre trafiksikkerheden i hele landet.

Smag på efteråret

Efteråret er ankommet, og det er tid til ekstra hygge i sofaen med velsmagende lækkerier, god te og kaffe. Emils Chokolade har netop fået dejlige nyheder på hylderne. Chokolade, lakrids og kandis til den varme drik.
Smag på efteråret

Nyt logo - stærkere signal

Nyt logo - stærkere signal
AffaldPlus, der driver genbrugspladserne i Sorø Kommune, har haft det samme logo siden 2010, hvor FASAN og KAVO blev lagt sammen, og AffaldPlus blev en realitet. Efter 11 år er det er tid til fornyelse. De ønsker med deres nye logo i højere grad at markere, at de er en del af en bæredygtig, grøn udvikling.

Idrætspiger eksperimenterer med gå-aktiviteter og friluftsliv

Takket være et tilskud fra Friluftsrådet er der nu startet et nyt projekt op i idrætsundervisningen på Sorø Borgerskole. Formålet er at styrke mulighederne for, at flere teenagepiger får mulighed for at komme ud i naturen, være aktive og blive inspireret til at dyrke friluftsaktiviteter.
Idrætspiger eksperimenterer med gå-aktiviteter og friluftsliv

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram