soroe-large

Tak for opbakningen fra socialdemokratiet

"De socialdemokratiske medlemmer af Social- og Sundhedsudvalget stiller et spørgsmål til formanden for udvalget Lars Schmidt og mig som borgmester. Hvor skal pengene komme fra til at dække den kr. 20 mio. store budgetoverskridelse på voksen-handicap, psykiatri og ældreområdet? Det er et godt spørgsmål."
Tak for opbakningen fra socialdemokratiet

Et kolossalt underskud på social- og ældreområdet

Over 18 mio. kroner er et kolossalt underskud ”sidst på måneden” (læs: med 4 måneder tilbage af budgetåret) og det vil være katastrofalt for vores ældre og for vores medborgere med psykiske og fysiske udfordringer, hvis vi overfører det voldsomme underskud til næste år. Det skriver Annette Raaschou van der Star, Preben Lund og Christian Bjerre Høst - medlemmer af Social- og Sundhedsudvalget (A).
Socialdemo maj 2021 jtl (7)

Frivillig Fredag er klar med program

Frivillig Fredag er klar med program
Så er Frivilligcenter Sorø klar med dette års Frivillig Fredags program. Alle frivillige er velkomne. Tilmeld dig nu!

Nyt fra Lokalhistorisk forening i Dianalund

Lokalhistorisk forening har holdt generalforsamling og har efterfølgende konstitueret sig med Ib Skovlykke som formand. Allerede 9.11. er det første arrangement: Ole Munk Plum taler om Jernbanen igennem Dianalund og Ruds Vedby.
Nyt fra Lokalhistorisk forening i Dianalund

Nyt fra Dianalund Borgerhus

Nyt fra Dianalund Borgerhus
Foreningen Dianalund Borgerhus har afholdt ordinær generalforsamling og har efterfølgende konstitueret sig. Formand blev genvalg af Bent Frederiksen, kasserer var genvalg af Merete Sommer og sekretær blev genvalg af Jørgen Mogensen.

Bedre forhold for cyklister på Smedevej

Teknik og Miljøudvalget i Sorø Kommune har besluttet at igangsætte projekt med etablering af flere såkaldte 2 minus 1-veje. Først kommer turen til Smedevej på Frederiksberg.
Bedre forhold for cyklister på Smedevej

September på Kongskilde Naturcenter

September på Kongskilde Naturcenter
Den 12. september afholder Kongskilde Naturcenter og DN Naturens dag. Og den 18. september deltager Kongskilde Naturcenter på folkemødet i Sorø. Her kan du besøge deres BI-fotomat og blive til en bi.

Nye krav til frit valgs-leverandører på plads

Social- og sundhedsudvalget i Sorø Kommune har opdateret det godkendelsesmateriale, som bruges i godkendelsen af private leverandører, som ønsker at levere personlig pleje og praktisk hjælp til borgere, som modtager hjemmepleje. Det betyder, at leverandørerne nu kan søge om godkendelse hos Sorø Kommune efter de nye, justerede krav.
Nye krav til frit valgs-leverandører på plads

Kommunen summer af liv

Kommunen summer af liv
Mona Bouidar (A): "Denne weekend var den første i dette efterår. Sommeren er gået på hæld, men vejret viste sig fra den allerbedste side. Det passede meget godt med alle de forskellige arrangementer, som foregik i hele kommunen. Jeg tager til stadighed hatten af for alle de lokale ildsjæle, som vi er berigede med rundt i hele vores kommune. De får ting til at lykkes og det er virkelig altafgørende for vores byer og lokalsamfund."

Gå efteråret i møde hos MetHe

MetHe præsenterer nye støvler fra PAYEMENT, flotte skindtasker, farverige strikhandsker, skønne sirupper, stearinlys og meget mere. Her er helt sikkert butikken, du bør besøge, hvis søger en stilfuld gave til en god ven - eller vil forkæle dig selv.
Gå efteråret i møde hos MetHe

Kender du en, der går med en iværksætter i maven?

Kender du en, der går med en iværksætter i maven?
Den 21. september kl. 18.30-20.30 holder Sorø Erhverv informationsmøde om dette efterårs iværksætterkursus. Sorø Erhverv gør også opmærksom på iværksætterpuljen, som giver dig op til 25.000 kr. i tilskud til lige netop den viden, du mangler for at løfte din virksomhed.

Udflugt med Historisk Forening for Vestsjælland

Historisk Forening for Vestsjællands traditionelle efterårstur i egne biler går i år til Ringsted lørdag den 18. september i anledning af, at Sct. Bendts Kirke fylder 850 år. Kirken er hovedmålet for turen.
Udflugt med Historisk Forening for Vestsjælland

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram