soroe-large

Sorø Marked var en bragende succes

Solen skinnede over Sorø Marked, og der var liv i gaden, masser af tilbud og oplevelser, popcorn, boder og fede gevinster. En stor succes fra Sorø Handel og Service!
Sorø Marked var en bragende succes

Posthus hos MENY åbner den 4. oktober

Posthus hos MENY åbner den 4. oktober
MENY SORØ slår dørene op for Postnord og GLS d. 4. oktober. De glæder sig meget.

Vind en grill hos MENY

Sommeren er officielt forbi, men skal ikke forhindre dig i, at fyre op i grillen. Du har nu mulighed for at vinde en udendørs gas grill fra Weber på MENY Sorøs Facebookside. Skynd dig - de trækker vinderen mandag d. 6/9 kl. 13.00.
Vind en grill hos MENY

Naturens Dag på Kongskilde

Naturens Dag på Kongskilde
Kom og vær med den 12. september 2021 11:00 – 15:30, når DN Sorø og Kongskilde Naturcenter igen afholder Naturen Dag - dagen hvor vi hylder den vilde og eventyrlige natur.

Røde Kors lancerer Råstof

"Der er større og større interesse i tekstil-, design- og byggebranchen for at arbejde med bæredygtige alternativer. Hos Røde Kors mærker vi øget efterspørgsel for vores genbrugstekstiler, og vi håber på at endnu flere virksomheder kan se potentialet, når Råstof lanceres," siger Chef for Røde Kors Genbrug Tina Donnerborg.
Hvert år modtager og sorterer Røde Kors mere end 10.000 tons tekstil, og i 2020 slog de danmarksrekorden for doneret tøj og tekstil.
Røde Kors lancerer Råstof

Årets folkemøde bliver en fest for fællesskabet

Årets folkemøde bliver en fest for fællesskabet
Alle sejl er sat for at gøre årets Folkemøde Sorø til en folkefest for børn, unge og voksne. En fest, hvor vi ryster halvandet år med restriktioner og nedlukninger af os, mødes i et fællesskab om alt det, Sorø har at byde på, og lader os rive med af debatter, musik, teater, dans og engagerede mennesker, der brænder for en sag.

Vi må beskytte vores drikkevand!

SF: Som vi ser det er rent drikkevand noget af det dyrebareste vi har og det skal vi selvfølgelig passe på. Vi skal give drikkevandet et grønt håndtryk. Vi foreslår derfor, at der nedsættes et nationalt giftforbud, og at vi etablerer grundvandsparker der beskytter drikkevandet i hele Danmark.
Vi må beskytte vores drikkevand!

Unge skal selv vælge

"I Enhedslisten er vi bekymrede over, om der er et tilstrækkeligt fokus på især etnisk danske drenge. Ikke bare i Sorø men generelt. Der har i mange år været et fokus på kvinder og på personer med anden etnisk baggrund. For eksempel når det handler om at få kvinder ind på naturfag mv. Men der laves intet eller meget, meget lidt i forhold til drengegruppen."
Unge skal selv vælge

Alzheimerforeningen mangler indsamlere i Sorø

Alzheimerforeningen mangler indsamlere i Sorø
Lørdag den 25. september samler Alzheimerforeningen ind til de mange tusinde demensramte familier i Danmark. Behovet for støtte er større end nogensinde, men organisationen mangler indsamlere i Sorø. Selvom coronanedlukningen ser ud til at have toppet, lever tusindvis af demensramte familier med senfølgerne af nedlukningen, der blandt andet betød at flere aktivitets- og behandlingstilbud i perioder lukkede ned.

Tillykke til RealMæglerne

Endelig kan RealMæglerne Sorø holde reception. De glæder sig til at vise jer deres "hjem" på Alleen 11B, 4180 Sorø.
Tillykke til RealMæglerne

Et funklende skatkammer

Et funklende skatkammer
På en varm sommerdag nød Dit Sorø stilheden og den svalende skygge på loftet i Sorø Kunstmuseum, hvor ikonsamlingen er udstillet. Her finder man 190 ikoner og liturgiske genstande fra 1500-1900 - en enestående samling i Danmark.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram