soroe-large

Hvilken formiddag!

Ella Hilker spurgte: “Men hvad siger kandidaterne til hhv. kommunal- og regionsvalget?” Dan Kiving valgte at tage dette som en invitation til at lære mere om råstofsudvindingen, grusgrave og om det at bo i umiddelbar nærhed af en grusgrav. Og som chancen for at mødes med en borger med en holdning og viden om sagen.
Hvilken formiddag!

Skolen og det gode børneliv

Skolen og det gode børneliv
Sasha Fich: "Radikale Venstre har fremlagt vores vision for folkeskolen. Er der én ting, vi har lært af folkeskolereformen, så er det, at man ikke kan tvinge forandringer ned over hovedet på lærere, børn og forældre."

Mini Træf hos Sy og Rens

Så er det igen tid til det årlige 'mini træf' hos Sy og Rens. De har åbent på lørdag og søndag - kl. 10-16 begge dage. Her præsenteres den første jul, juletræ og hjerte, samt mange andre nyheder, bl.a. et par nye quilt, skønne puder og flere nye tasker.
Mini Træf hos Sy og Rens

Borgerhuset har holdt generalforsamling

Borgerhuset har holdt generalforsamling
Der var genvalg af Bent Frederiksen som formand og af Merete Sommer og Jørgen Mogensen som bestyrelsesmedlemmer. Arne Pedersen og Henrik Nørgaard valgtes til suppleanter.

GF Trafikpris: De folkelige trafikprojekter skal på banen

"I corona-perioden har vi set en nedgang i antallet af trafikulykker, og det er meget positivt. Men jeg kan godt være bekymret for, at genåbningen af Danmark kan få ulykkestallene til at stige igen," siger Jørgen Kristoffersen, der er næstformand i GF Fondens bestyrelse samt formand for GF Vestsjælland, som har kontorer i Sorø, Slagelse og Holbæk.
GF Trafikpris: De folkelige trafikprojekter skal på banen

Sag om kreditkort i Sorø

Sag om kreditkort i Sorø
I en nyhedsudsendelse kritiseres Sorø Kommune for lukkethed i en sag om afslutningen af et ansættelsesforhold og uregelmæssigheder i brugen af kommunale kreditkort. Danmarks Radio har i TV-Avisen kl. 21 mandag aften bragt et indslag om afslutningen på Søren S. Kjærs ansættelsesforhold i Sorø Kommune.

Stor og festlig koncert

På programmet i Sorø Klosterkirke den 25. august er både instrumental- og vokalværker, bl.a. den fantastiske Svenske Messe af den svenske barokkomponist Roman, samt værker af Bach og Telemann, og muligvis et nyt stykke baseret på gamle salmemelodier. Vokalensemblet Cantoque består af 8 sangere og Camerata Øresund bliver udvidet med medlemmer af Nylandia så det bliver en stor og festlig koncert.
Stor og festlig koncert

Intenst musikalsk nærvær

Det Unge VokalEnsemble (DUVE) er et markant fællesskab af unge sangere, der brænder for at frembringe vokalmusik på et højt kunstnerisk niveau. De gæster Sorø Klosterkirke den 1. september kl. 20.
Intenst musikalsk nærvær
lars schmidt valgbanner kv21 sdl

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram