soroe-large

Stor kræmmermarked

Tilmeld dig som kræmmer til Broby Planteskoles store kræmmermarked på Havens dag den 12. september.
Stor kræmmermarked

Feminisme og klassisk musik på Tersløsegaards Holbergdag

Søndag den 29. august inviterer Holberg Museet til foredrag af HolbergMedalje modtageren dr. phil. Birgitte Possing og koncert med musik af J. S. Bach.
Feminisme og klassisk musik på Tersløsegaards Holbergdag

Samtaleaften om venskab på Sorø Bibliotek

Samtaleaften om venskab på Sorø Bibliotek
Gennem det seneste halvandet år med coronanedlukning er mange mennesker blevet mere opmærksomme på, hvad vores relationer betyder for os i hverdagen. Nogle har oplevet ensomhed og har måske mistet venskaber, andre har knyttet nye relationer eller fået bedre tid til gamle venner. Nu kan du møde forfatterne til bogen Venskabets kunst (Byens Forlag, 2020), Stine Rusbjerg Guldager og Signe Foersom til en samtaleaften om venskab på Sorø Bibliotek.

Farvel

"Det er efter mange, lange og svære overvejelser, at beslutningen er taget. Men det er den eneste og helt rigtige beslutning for mig." Helle Jensen har opsagt sit lejemål på Rolighed 11B og lukker klinikken ned pr. 30. november 2021.
Farvel

Bidrag til biodiversiteten

Bidrag til biodiversiteten
"Nældens Takvinge og Dagpåfugleøje kvitterer med flittige besøg i bl.a. Sommerfuglebusken," skriver Dorthe Falck. Mange tak for billederne!

SF vil have markant flere voksne i sfo’en

Med Kommunalbestyrelsens seneste budgetforlig er der afsat penge til minimumsnormeringer i vores børnehaver og vuggestuer. Der er ikke tale om minimumsnormeringer i hver enkelt institution, som SF ønsker, men en aftale om det nødvendige bundniveau er nu lagt.
SF vil have markant flere voksne i sfo’en

Sommerfest i Stenlille

Sommerfest i Stenlille
Kulturhuset holder igen i år sommerfest i uge 34. I år er der lagt op til en festlig dag med arbejdende værksteder, hvor Kunstgruppen i Stenlille Kulturhus, vil give børn og familier en kulturel og musikalsk oplevelse samt skabe rammen for et fællesskab for alle aldre, 8 år – 98 år. Efter coronanedlukningen, hvor fællesskabet er blevet udfordret.

Stor og festlig koncert

På programmet i Sorø Klosterkirke den 25. august er både instrumental- og vokalværker, bl.a. den fantastiske Svenske Messe af den svenske barokkomponist Roman, samt værker af Bach og Telemann, og muligvis et nyt stykke baseret på gamle salmemelodier. Vokalensemblet Cantoque består af 8 sangere og Camerata Øresund bliver udvidet med medlemmer af Nylandia så det bliver en stor og festlig koncert.
Stor og festlig koncert
enhedslisten abelone berloev banner

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram