soroe-large

BLÆS til kunsten

Dit Sorø besøgte BLÆS og blev betaget af den vidunderlige glaskunst. BLÆS refererer til den flere tusinde år gamle kunstform, hvor en flydende glasmasse udvides og formes gennem mundblæsning. De er lige flyttet til byen med et værksted på Fulbyvej 6.
BLÆS til kunsten

Generalforsamling i Sorø Handel og Service

Generalforsamling i Sorø Handel og Service
Sorø Handel og Service indkalder til generalforsamling den 20. september 2021 kl. 18.30. Tilmelding skal ske til næstformand Katrine fra INbetween senest 1. september 2021.

Holberg tilbage på natbesøg i Tersløse

For anden gang denne sæson holder Tersløsegaard fredag den 27. august natåbent kl. 19-23 med besøg af en genopstanden Ludvig Holberg. Han dukker op på besøg efter solnedgang (det er klokken 20.14) i skikkelse af skuespiller Henrik Jandorf.
Holberg tilbage på natbesøg i Tersløse

DEBAT: Vi bør stå sammen og sige nej

Vi bør stå sammen og sige nej
Hvad hjælper det, hvis myndighederne Region Sjælland og Sorø Kommune giver gravetilladelse på en række vilkår, når udvinder ofte ser stort på dem, og myndighederne ikke evner at sikre de bliver overholdt, spørger Ella Hilker.

Winemakers Tour de France på Kragerup Gods

Er du til god mad, franske vine og skønne vinhistorier? Så er denne Winemakers Dinner en aften, du ikke vil gå glip af.
Winemakers Tour de France på Kragerup Gods

Finalekoncerten i Løvehavehus

Finalekoncerten i Løvehavehus
Den sidste koncert i Løvehavehus' koncertrække finder sted den 29. august kl. 16. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage både før og efter koncerterne. Haven vil være åben to timer inden koncerten og ligeledes efter. Publikum er meget velkomne til at medbringe hynder eller tæpper, hvis man sidder udendørs.

RN Entreprenør har rygende travlt

RN Entreprenør har rygende travlt og søger en erfaren medarbejder som har erfaringen inden for kloak og anlægsarbejde. Arbejdet foregår primært på hele Sjælland, dog for det meste i Sorø og omegn.
RN Entreprenør har rygende travlt

Undgå svigt og skader

Undgå svigt og skader
Entreprenør Rådgivning ApS er en lille rådgivningsvirksomhed i Sorø, der rådgiver virksomheder i kvalitetssikring. Indehaver og stifter Jarl Christian har arbejdet i byggebranchen i mere end 20 år, de seneste 9 år med fokus på ledelse.

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram