soroe-large

Folkemøde Sorø byder på gribende budskaber

Det var nogle gribende og spændende budskaber, der kom frem, da Sorø Kommune i uge 32 var værter for to inspirationsmøder for de foreninger, kulturinstitutioner, politikere og virksomheder, der har booket stand ved årets folkemøde lørdag den 18. september.
Folkemøde Sorø byder på gribende budskaber

Kender du en frivillig ildsjæl eller forening?

Kender du en frivillig ildsjæl eller forening?
Fristen for indstilling af kandidater til årets frivilligpriser er forlænget til 23. august. Der er både en individuel og en kollektiv pris.

Klaverkoncert i klosterkirken

Mirosław Herbowski er blandt de førende polske pianister. Han er finalist og vinder af konkurrencer i Warszawa, Rom og Rotterdam. Onsdag den 18. august giver han koncert i Sorø Klosterkirke.
Klaverkoncert i klosterkirken

... og i Alsted skov

Klaverkoncert i Alsted skov
Den 22. august kl. 16  kan du opleve en koncert med pianisterne Ida Nystad og Magnus Wenzel Most - den fjerde koncert i Løvehavehus' koncertrække. Løvehavehus er en smuk tidligere skovfogedbolig som ligger i udkanten af Alsted skov og tæt på Sorø.

Fornemmelse for traditionerne

Et nyt skoleår starter på Sorø Akademi. Nye elever introduceres til de traditionelle trin og grin. Dit Sorøs fotograf fornemmede håb og hårdt arbejde - og nu bliver der mere liv i Sorøs gader. Se billederne her.
Fornemmelse for traditionerne

Borgerrådgiveren skal bevares

Borgerrådgiveren skal bevares
Fra Enhedslistens side mener vi uden vaklen, at borgerrådgiverfunktionen skal bevares, også selvom der har været relativt få henvendelser på det seneste. Vi er ikke det mindste i tvivl om, at der er behov for en borgerrådgiver, også i Sorø Kommune. Det skal selvfølgelig diskuteres, hvordan vi får ændret funktionen, så der kommer flere henvendelser.

Elektrogården søger en VVS montør

Elektrogården har travlt med mange nye spændende opgaver i Elektrogårdens VVS afdeling i Ringsted. Derfor søger de en ny medarbejder, der har lyst til og mod på at være en del af noget nyt
Elektrogården søger en VVS montør

Sorø og omegns højskoleforening åbner igen dørene

Sorø og omegns højskoleforening åbner igen dørene
Efter at have været coronanedlukket i næsten halvandet år åbner Sorø og omegns højskoleforening nu igen dørene for den kommende sæson, som igen er spækket med spændende foredrag, udflugter og ture. Højskoleforeningen får desuden besøg af Morten fra badehotellet, som før starten på 9. sæson i TV-serien Badehotellet, fortæller om optagelserne.

Poetisk guitarmusik på Café Corner

Guitaristen Mikkel Ploug, der overvandt coronanedlukningen med vuggeviser på sin altan, besøger Dianalund med ”Balcony Lullabies”-
Poetisk guitarmusik på Café Corner

Sæsonopstart

Sæsonopstart
Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor starter en ny sæson den 19. august. Nye sangere er meget velkomne i Sorø Sognegård, Munkevænget 22.

Endelig!

Sundhedsstyrelsen har den 11. august ophævet anbefalingerne om 1 meters afstand mellem personer og 2 meter, når der synges. Det betyder, at de såkaldte arealkrav også kan ophæves, herunder i folkekirken og andre trossamfund, meddeler Kirkeministeriet.
Endelig!

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram