soroe-large

Havens Dag på Broby Planteskole

Broby Planteskole indbyder til Havens dag søndag d. 12. september, hvor de bl.a. tilbyder stort kræmmermarked, konkurrencer til børn og voksne, og gratis is til alle børn. Du kan tilmelde dig kræmmermarkedet nu - en stadeplads koster 100 kr.
Havens Dag på Broby Planteskole

Frivilligdag på Sorø Akademi

Frivilligdag på Sorø Akademi
Frivilligcenter Sorø inviterer til Frivilligdag på Sorø Akademitorsdag den 26. august 2021 kl. 9.30. Kom og find nye unge frivillige!

YOGA for gravide (og nybagte mødre)

Er du i gang med at brygge en baby? Hos Yoga 2A.1 kan du følge et 6 uger langt forløb med gravidyoga og fødselsforberedelse.
YOGA for gravide (og nybagte mødre)

Kun for piger

Kun for piger
Kender du en pige, som vil have godt af at mødes med jævnaldrende til ærlige snakke om alt, hvad der rører sig i unge pigers liv? Så er EmpowR måske lige sagen. Nyt hold starter til september.

Kammerdame med knald på

35 år i overhalingsbanen har både givet fartglæde og været en fantastisk rejse såvel en spændende virksomhedsrejse som en privat eventyrsrejse, men der har også været bump og vejspærringer for Birgitte Dinesen. Jubilæet skal fejres fredag d. 13. august på Kragerup Gods.
Kammerdame med knald på

Aktivitetsdag på Kragerup Gods

Aktivitetsdag på Kragerup Gods
Kragerup Go High har 12 års fødselsdag, og dét skal fejres med sjove aktiviteter den 4. september kl. 10.00-24.00! Godset tilbyder flere gratis aktiviteter, så medbring gerne hele familien. Prøv kanosejlads i voldgraven, fodboldgolf, bueskydning og Go High Extreme!

Western Weekend i Birkegårdens Haver

Find din indre cowboy eller cowgirl frem, og slå dig løs i det vilde vesten – små som store. I weekenden den 14. og 15. august fra kl. 10-18 afholder de Western Weekend i Birkegårdens Haver!
Western Weekend i Birkegårdens Haver

Ny i Stenlille?

Ny i Stenlille?
Er du ny i byen, lige flyttet til Stenlille indenfor de seneste år? Har du lyst til at hilse på borgerforeningen, så er chancen her. Mød de lokale borgere, og hør om byens små finurligheder, historier du måske ikke har hørt før.

Sorø Byløb - tilmeld dig nu

Er du klar til at deltage i Sorø Byløb den 14. august? Det første løb i Sorø og i miles omkreds. En god opvarmning til andre løb i Sorø, Broløb eller Royal Run. Og et fint arrangement for alle generationer, da løbet også omfatter Walk & Talk.
Sorø Byløb - tilmeld dig nu

Sorø er genåbnet - det sker

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram