soroe-large

Er du gravid?

Onsdag den 4. november starter YOGA 2A.1 årets sidste forløb 'Gravidyoga og fødselsforberedelse'. Forløbet er en kærlig kombination af nærende, feminin yoga, der er tilpasset din gravide krop, og dybdegående, personlig fødselsforberedelse i et trygt, støttende rum ved jordemoder Diana.
Er du gravid?

Akupunktur mod angst

Akupunktur mod angst
Indenfor de seneste to måneder har to unge mennesker opsøgt Sorø Smertebehandling, da de begge lider af angst. De er begge hæmmet i deres sociale og studieliv. Den ene kan have svært ved at tage offentlige transportmidler, og den anden har virkelig svært ved at sove og har ekstremt meget tankemylder.

Bind en adventskrans og hør om historien bag

Søndag den 15. november vejleder Line Fransson fra Sorø Blomster i at binde en personlig adventskrans. Få den korte version om skikken med kranse og lys og hør om, hvornår adventskransen blev populær i Danmark.
Bind en adventskrans og hør om historien bag

Sælgere, kom ud af busken!

Sælgere, kom ud af busken!
Normalt er der godt 70.000 boliger til salg i Danmark, men lige nu er der under 50.000 til salg skilte placeret ved danske boliger, viser en analyse fra ejendomsmæglerkæden Nybolig. "Det er ikke nogen hemmelighed, at vi sagtens kunne sælge flere boliger, men vi sælger flere, end vi får til salg, og mange af vores kunder kan samtidig notere, at de får en ret god pris for boligen, samtidig med at den sælges hurtigere, end de havde regnet med," siger indehaver af Nybolig i Sorø, Brian Rud Sørensen

Dans dig glad

LOF Sorø starter et kursus i ballroom fitness den 10. november kl. 10. Det foregår som en motionstime og uafhængigt af en dansepartner.
Dans dig glad

Røde Kors er klar til jul

Røde Kors er klar til jul
Lørdag den 31. oktober kl. 10 begynder begge Røde Kors Butikker i Sorø at sælge af de juleting, der er blevet indleveret i løbet af året.

Lune lækkerier fra Birkemosehus

Gårdbutik Birkemosehus, Lorup, minder om at det er tid til en varm krop, uanset om det er mohairsokker, filtsko, striktrøjer eller en dansk Gotlænderplaid. Gårdbutikken er åben næsten hver dag. Men ring i forvejen på tlf. 5132 6016.
Lune lækkerier fra Birkemosehus

Et uhyggeligt skarpt tilbud fra byportalen

Dit Sorø fejrer også Halloween, og giver i den forbindelse et skræmmende godt tilbud på vores klassiske sølvpartnerskab til lokale virksomheder og foreninger.
Et uhyggeligt skarpt tilbud fra byportalen

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram