soroe-large

Nu udkommer Sorø-kalenderen

I år udkommer Sorø-kalenderen for niende gang. Den er som sædvanlig rigt illustreret med billeder fra Sorø Kommune. Der er bl.a. tre sider med billeder fra nogle af årets begivenheder i Sorø – færre end sidste år på grund af corona-restriktionerne. Til gengæld er der blevet plads til et opslag med billeder af kommunens 18 folkekirker. Du kan købe kalenderen hos bl.a. Bog&Idé/Legekæden og Broby Planteskole.
Snart udkommer Sorø-kalenderen

Køb din yogamåtte i Sorø

Køb din yogamåtte i Sorø
Nomimind på Stenstrupvej 11 har et pænt udvalg af yogamåtter til forskellige yogastile, både tykke, tynde, uld og bomuldsmåtter. Kig forbi herude på landet og bliv klogere på udvalget af yogamåtter, yogahåndklæder, yogabælter, kork blokke osv.

Skoven i efterårsklæder

Mange tak til Jens Rasmussen for en flot farvemættet fotoserie fra skoven.
Skoven i efterårsklæder

"Vi skal fortsat stå sammen"

"Vi skal fortsat stå sammen"
Smittetallet i Sorø Kommune har i en længere periode været blandt de absolut laveste i landet. De seneste syv dage er kun tre personer konstateret smittet med covid-19, svarende til en incidens på 10,1 smittede pr. 100.000 borgere. Dette er kun overgået af to små ø-kommuner som ikke har konstateret smittetilfælde i samme periode.

Ingen banko året ud

Med de nye restriktioner vedrørende Covid-19, der kom frem fredag, er der nu ikke andet at gøre end at lukke ned for bankospillene resten af 2020. Så derfor er spillene i Pedersborg Forsamlingshus, der arrangeres af Forsamlingshuset og Pedersborg Gymnastik-& Idrætsforening aflyst resten af året.
Ingen banko året ud

Ny Frigænger

Ny Frigænger
Efter interne magtkampe forlader socialdemokratisk byrådskandidat partiet og opstiller med Frigængerne.

Urafstemning i SF Sjælland

Gennem de sidste 2 uger har medlemmerne af SF Sjælland haft mulighed for at stemme om rækkefølgen på opstillingen til regionsrådsvalget i november næste år.
Urafstemning i SF Sjælland

Mød Puk Damsgård Andersen

Mød Puk Damsgård Andersen
Arabica er Puk Damsgårds personlige beretning om at finde sit spejlbillede i en yemenitisk kvinde. Du får også mulighed for at hilse på Puk, for hun besøger Svegård Bog & ide - Legekæden den 13. november.

Julefrokost på Kragerup Gods

Afhold jeres årlige julefrokost på Kragerup Gods, i restauranten eller i eget lokale. Alternativ kan du bestille maden ud af godset. Kombiner jeres julearrangement med sjove julelege, Kragerups juleskattejagt eller Mysteriet på Kragerup.
Julefrokost på Kragerup Gods

Uhygge, skæg og ballade på biblioteket

Uhygge, skæg og ballade på biblioteket
Der er blevet åbnet for den allerbageste og mørkeste fængselscelle på det gamle bibliotek i Sorø. I cellen er de mest (u)hyggelige materialer samlet, men nu er det tid til at lukke dem ud!

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram