soroe-large

Mortensaften på Kragerup Gods

I gamle dage blev der på denne aften kokkereret traditionelt gåsesteg – ‘mortensgås’, der i dag er blevet til en ‘mortensand’. Book bord i restauranten til en aften med enten en 2 retters eller en 3 retters middag med lækker andesteg og dertilhørende.
Mortensaften på Kragerup Gods

Vil du gøre en forskel for en person i sorg?

Vil du gøre en forskel for en person i sorg?
Hvordan og hvorfor skal man møde et menneske i sorg? Det vil Rune Rønne give sit bud på onsdag den 11. november kl. 19-21 i Multisalen på Borgerskolen, Alleen 8, 4180 Sorø. Tilmelding via LOF Sorø.

Bliv besøgsven og skab glæde

Røde Kors i Sorø har en besøgstjeneste, men mangler besøgsvenner. Altså mennesker der vil bruge en times tid om ugen til at besøge en af disse ensomme personer, som efterlyser en besøgsven.
Bliv besøgsven og skab glæde

WHISKY SMAGNING 11/11

WHISKY SMAGNING 11/11
Der er whiskysmagning med Butler Vin og Lars fra LAGO, som foruden whiskyimportør også skriver bøger og magasiner om whisky. Lars kommer til Sorø d. 11/11, med masser af lækker whisky, historie og anekdoter.

Kyndelmisse Lysfest aflyses

Det er i samarbejde med borgmester og lysfestens styregruppe blevet besluttet, at Kyndelmisse Lysfesten 2021 desværre må aflyses. Coronareglerne er svære at navigere i og håndhæve i forhold til de tusinder af gæster, som Kyndelmisse Lysfesten trækker til byen.
Kyndelmisse Lysfest aflyses

Det store i det små

Det store i det små
"Pludselig landede denne ahornfrugt foran mig," skriver Dorthe Falck. "Da jeg holdt den op mod den strålende efterårssol, åbenbaredes dette smukke syn, et naturens skaberværk."

Liste Q

Frigængerne er en spritny parti-uafhængig opstillingsliste til kommunevalget 2021 i Sorø. Frigængerne er stiftet af de to byrådsmedlemmer Pia Hvid og Niels Aalbæk Jensen.
Liste Q

Smålighedens Apoteose

Smålighedens Apoteose
Henrik Jandorf appellerer til DF Sorø: "Kæmper I to DF-partisaner for desperat at finde vælgere, som vil tilbede asken frem for at viderebringe ilden? Er det ikke gået op for jer, at Paludan og Vermund på få måneder i 2019, og endda ud over kanten, har sagt alt det, Kærsgaard forgæves har plæderet for i 25 år: Et Islamfrit Danmark? Og dette med mere end en halvering af jeres parti til følge."

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram