soroe-large

Vær med til at passe på Sorø Sø – få styr på din kloak

Hvis Sorø Sø skal blive helt ren, skal der styr på de sidste private kloakker i Sorø midtby. Sorø Kommune sætter fokus på kloakseparering.
Vær med til at passe på Sorø Sø – få styr på din kloak

Fra Sorø til Færøerne

Fra Sorø til Færøerne
Sydvestsjællands Kloakservice blev kaldt til Færøerne for snart to uger siden, hvor to mænd og en slamsuger tog turen til Hirtshals og efter 40 timers sejllads - i høj sø - ankom til destinationen. Her har de været i fuld gang med at tømme og rense olietanke i flot og anderledes - stejl - natur.

Mere gul end jul

Svegård Bog & ide - Legekæden er klar med deres nye katalog, så kom ind og hent det i butikken. Køb julegaverne nu og spar masser af penge.
Mere gul end jul

Oprydningssalg

Oprydningssalg
Acacia Blomster er godt i gang med at skulle gøre plads til julen med alle de smukke juledekorationer, adventskranse og meget mere, og det betyder samtidig, at de lige nu holder oprydningssalg. Derfor er der ½ pris på alle indendørs planter og skjulere. Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var forbi med kameraet så du kan se fristelserne her.

En dejlig efterårsdag i Akademihaven

Mange tak til Elsebeth Kirkevang Nielsen for et par skønne billeder af efterårsferien, der starter i Sorø.
En dejlig efterårsdag i Akademihaven

Nyt oversigtskort giver overblik over mødesteder

Nyt oversigtskort giver overblik over mødesteder
På Sorø Kommunes hjemmeside er der nu oprettet et digitalt kort, der viser de forskellige lokationer, man som forening kan låne – herunder også kultur- og borgerhuse. Via kortet kan man klikke sig videre til de relevante hjemmesider med onlinebooking eller kontaktinformation.

Årets forening?

For andet år i træk er Pedersborg Gymnastik- & Idrætsforenings gymnastikafdeling indstillet til GYM Danmark som årets forening. Vinderen offentliggøres på GYM Danmarks årsmøde d. 14. november.
Årets forening?

Nyd efterårsferien med rendyrket hygge

Nyd efterårsferien med rendyrket hygge
Efterårsferien er begyndt og hvorfor så ikke starte med en sprød salat, en lækker sandwich eller gode juices og Danmarks bedste romkulger? JuiceClub i Holberg Arkaden står klar med det hele - og de følger naturligvis COVID-19 restriktionerne. 

Pipaluk Balslev bliver Sorø Kommunes nye verdensmålsambassadør

Som verdensmålsambassadør vil Pipaluk Balslev søge dialog med kommunens foreninger, lokalråd og virksomheder for at understøtte og inspirere det lokale arbejde med FN’s verdensmål, som i foreninger og lokalråd for eksempel kommer til udtryk gennem arbejdet med sundhed, trivsel og lokale fællesskaber. Pipaluk Balslev er 52 år. Hun er uddannet bibliotekar og har en master i professionel kommunikation. Hun har blandt andet arbejdet som billedredaktør på Trap Danmark. De senere år har hun været selvstændig og løst opgaver for blandt andet Nordisk Ministerråd og PixlArt. Hun bor i København med sin mand og deres to sønner.
Pipaluk Balslev bliver Sorø Kommunes nye verdensmålsambassadør

Broderiworkshop

Broderiworkshop
Onsdag den 14. oktober kl. 13.00 - 15.00 vejleder Susanne Petri fra Den klassiske Broderiskole i at brodere et Dannebrogsflag. Det sker på Sorø Museum.

Halloween i haverne

Kom til sjov og uhyggelig Halloween i Birkegårdens Haver med masser af børneaktiviteter og mange unikke græskarfigurer i de smukke efterårshaver. De har åbent til søndag den 18. oktober fra kl. 11-17 og lørdag den 17. oktober fra 11-19.
Halloween i haverne

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram