soroe-large

Elever skal få flere til at dyrke motion

First Lego League er en turnering, hvor målet er at inspirere børn og unge fra 10-16 år til at blive morgendagens, ingeniører, forskere og problemløsere. Sorø Privatskole deltager for anden gang i turneringen med et hold elever fra 7. og 8. årgang. Eleverne skal gennemføre et forskningsprojekt under temaet ”Replay - få flere mennesker til at dyrke motion”.
Elever skal få flere til at dyrke motion

Bubble Tea?

Bubble Tea?
Bubble tea er, som navnet antyder, ikke en dansk opfindelse – men ej heller en amerikansk en af slagsen. Drikken er taiwansk og er en nyere opfindelse, og kom til verdenen tilbage i 80’erne. JuiceClub er startet med tre smagsvarianter, nemlig jordbær, mango og æble. JuiceClub’s Bubble Tea fås i de samme to størrelser som deres kendte juice og shakes.

Nyd efteråret i skoven

"På min daglige tur i skoven sammen med min hund, stødte jeg i dag på disse utrolige skabninger," skriver Jens Rasmussen. "Skovtrolde skabt af børnehavebørn fra Sorøs børnehaver. Man kan da kun blive glad i låget over at opleve en sådan kreativitet i naturen."
Nyd efteråret i skoven

Fidelio af Beethoven

Fidelio af Beethoven
Se Opéra Royal de Wallonie-Lièges opsætning på storskærm i læsesalen. Det er planlagt den 17. oktober.

Nyt i møbelbutikken

En god del soranere har tilsyneladende brugt ”den sociale stilhed” under coronaen til at rydde op i skuffer, skabe og andre gemmer. Røde Kors’ møbelbutik på Industrivej har i hvert fald modtaget mange gode sager de seneste måneder, så brug en time eller to i næste uges efterårsferie til at kigge ind og se, om noget frister.
Nyt i møbelbutikken

Corona-levering i uge 41

Corona-levering i uge 41
Nu strammer Corona-nettet om os igen, skriver INbetween. Regeringens seneste to pressemøder har resulteret i færre kunder i butikken, og det begynder at kunne ses på omsætningen.

Vrangshøjs læseklub

Du kan starte en læsegruppe på Vrangshøj på mellem 5 til 9 medlemmer, hvor I kan mødes om de bøger, som I netop vælger, og det kan være enten med udgangspunkt i alle typer af bøger eller til fx kun at være om krimier eller historiske romaner.
Vrangshøjs læseklub

To udstillinger i Lokalarkivet

To udstillinger i Lokalarkivet
Lokalarkivet i Dianalund præsenterer den 15. oktober – i efterårsferien – hele to udstillinger. Mange har fattet interesse for at gå med metaldetektor. Arkivet viser fund, bl.a. fra den nye udstykning på Pilegårdstrekanten.

Grønt fyraftensmøde

Lokalarkivet i Dianalund har indledt efterårets event: ”Klimadebatten i kulturhistorisk belysning”. Den består af en udstilling og foreløbig to fyraftensmøder. Det første fyraftensmøde står konsulent Mona Jensen for. Hun ejer firmaet Something Green.
Grønt fyraftensmøde

Efterlysning: Hvor bliver de gode trafikideer af?

GF Forsikrings fond efterlyser gode trafikprojekter, der kan gøre en aktiv indsats for trafiksikkerheden lokalt. Nu nærmer fristen sig for at få del i årets trafiksikkerhedspulje på 400.000 kroner. GF Forsikring finder du bl.a. i Sorø.
Efterlysning: Hvor bliver de gode trafikideer af?

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram