soroe-large

Gå dig glad - GRATIS

Lørdag den 10. oktober er Verdens Mentale Sundhedsdag. LOF Sorø sætter fokus på dagen ved at invitere alle i Sorø til at deltage GRATIS på et ”Gå dig glad” arrangement med mindfulness overraskelser undervejs.
Gå dig glad - GRATIS

Efterårskoncert i Alsted kirke

Efterårskoncert i Alsted kirke
Torsdag 1. oktober var det tid til den traditionsrige efterårskoncert i Alsted kirke. Igen havde graver og kirkesanger Poul Malthe strikket et godt program sammen.

Tillykke til Klassisk i Sorø

Den 11. april 2021 kl. 16.00 afholder Klassisk i Sorø stor 50 årsjubilæumskoncert, og jagten er allerede i gang på fondsmidler. I den anledning har Trelleborgfonden doneret 75.000 kr til musikfestivalen, og de blev overrakt den 30. september på et fint mobilepay-papskilt til formand Klaus Gylling.
Tillykke til Klassisk i Sorø

Røde Kors takker Sorø

Røde Kors takker Sorø
Røde Kors i Sorø takker Sorø for den store opbakning, de nød godt af søndag 4. oktober, hvor de havde landsindsamling. 80.000 kr., blev der samlet ind. Det er et meget fint resultat og ca. 25.000 kr. mere end sidste år.

1,83 millioner kroner til bæredygtigt byggeprojekt

"Jeg glæder mig især på børnenes, forældrenes og medarbejdernes vegne over, at vi med Realdanias støtte kan skabe nogle endnu bedre rammer for børnene i den nye institution. Udover at styrke brobygningen med skolen, får også rammerne om det pædagogiske arbejde et løft, når institutionen flytter ind på skolens område," siger formand for Børn og Undervisningsudvalget, Lars Damgaard.
1,83 millioner kroner til bæredygtigt byggeprojekt

Heldigvis er der stadig sociale aktiviteter

Heldigvis er der stadig sociale aktiviteter
Frivilligcenter Sorø følger selvfølgelig hele tiden udviklingen i corona-situationen og er klar til at ændre planer, men som det ser ud nu, holder de planlagte aktiviteter resten af dette efterår.

Symbolpolitik når det er værst

DF Sorø: "Danmark – og selvfølgelig heller ikke Sorø – skal ikke tage i mod flere flygtninge, specielt ikke så længe at vi ikke har løst de omfangsrige problemer med den manglende integration, parallelsamfund og organiseret bandekriminalitet."
Symbolpolitik når det er værst

Sorø Bibliotek sætter MeToo-debatten på plakaten

Sorø Bibliotek sætter MeToo-debatten på plakaten
Tirsdag den 20. oktober kan du opleve den svenske stjernejournalist, Matilda Gustavsson, som med sin bog KLUBBEN, fik løftet MeToo helt frem til første sektion. Sorø Bibliotek livestreamer samtalen mellem Matilda Gustavsson og Lise Bach Hansen direkte fra Den Internationale Forfatterscene på Det Kgl Bibliotek.

Mal våbenskjold i efterårsferien

Sorø Museum har indrettet værksted til alle dem, der behøver et eget våbenskjold. Aktiviteten er på egen hånd. Der er ”hvordan gør man” video og vejledninger lige til at gå til, så man kan gøre sit skjold meget personligt. Det færdige skjold i træ kan man tage med hjem.
Mal våbenskjold i efterårsferien

Bankospil fortsat aflyst

Bankospil fortsat aflyst
Også de næste to bankospil i Pedersborg Forsamlingshus er aflyst. Det drejer sig om d. 8. oktober, hvor PGI skulle have haft spil og d. 15. oktober, hvor Forsamlingshuset skulle have haft spil.

Nye trygge måder at mødes på

Det kan være svært at få overblik over myndighedernes retningslinjer for afholdelse af møder og events. Men faktum er, at du stadig må afholde møder og events hos Comwell Sorø. Comwell-kæden er nemlig omfattet af sektorpartnerskabsretningslinjerne, der betyder, at de skal følge særlige hygiejne-, plads- og afstandskrav.
Nye trygge måder at mødes på

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram