soroe-large

Vis kvinderne respekt: Slå igen!

Også på Holbergs tid kunne kvinder komme ud for mænds utilbørlige tilnærmelser. Men dengang forstod kvinderne at forsvare sig. Hør bare hvad Ludvig Holberg fortæller i sin epistel 199...
Vis kvinderne respekt: Slå igen!

Veloplagt foredrag med fakta om historien

Veloplagt foredrag med fakta om historien
Tilhørerne til foredraget om Genforeningen den 24. september fik en god oplevelse, da tidligere direktør for Grænseforeningen Niels Henriksen med billeder fortalte om, hvordan Danmark med Slesvig Holsten i 1865 blev formindsket fra 60.000 indbyggere til 16.000 indbyggere og arealet blev formindsket areal med 33%.

Efterårskoncert i Alsted Kirke 1. oktober

Denne aften får man mulighed til at læne sig tilbage og drømme sig væk fra Corona og anden elendighed. Nyd hvad musikken har frembragt af fantastiske sange gennem tiderne.
Efterårskoncert i Alsted Kirke 1. oktober

Test dig selv som bilist

Test dig selv som bilist
Det er nemt at pege fingre af andres kørsel, men hvordan klarer man egentligt selv pludselige og ekstreme udfordringer på glatte og meget våde veje? Det kan man finde ud af lørdag d. 24. oktober, hvor bilisterne på Vestsjælland skal sætte kryds i kalenderen og forberede sig på en lærerig udfordring, når GF Fonden og GF Vestsjællands lokale kontorer i Sorø, Slagelse og Holbæk inviterer til glatførekursus på Køreteknisk Anlæg i Sorø. Bestil tid nu.

10 års jubilæum

Susanne og Ina, pigerne fra Fred. Jensen & Søn, ønsker hermed STORT TILLYKKE til deres søde chef, Bettina Troest, med hendes 10 års jubilæum d. 1. oktober 2020. Dit Sorø ønsker også tillykke med dagen.
10 års jubilæum

Ny tørsuger landet fra Holland

Ny tørsuger landet fra Holland
Sydvestsjællands Kloakservice A/S i Sorø har fået en ny tørsuger leveret fra Holland, og den har været i gang alle dage i denne uge. Efter endnu en travl og spændende uge i SVS kan de ønske deres kunder rigtig god weekend!

Sorø Kommune ansætter verdensmålsambassadør

FN’s verdensmål fylder fem år på fredag. I Sorø Kommune har der aldrig været mere blus under verdensmålsarbejdet end netop nu, skriver kommunen i en pressemeddelelse. "Det ligger hele Byrådet på sinde, at de forbedringer, vi foretager i Sorø Kommune, også bidrager til en bedre verden," siger Borgmester Gert Jørgensen.
Sorø Kommune ansætter verdensmålsambassadør

God kamp

God kamp
Indenfor de seneste fire  uger har Sorø Taekwon-Do i samarbejde med DGI Kampidræt haft alle trænere og hjælpetrænere på kursus.

Klar til efterårsferien

Efterårsferien er sikret med spændende nyheder i Svegård Bog & ide - Legekæden. Her er lidt af deres seneste nyheder i butikken, og der er lagt op til, at du kigger ind i butikken og ser hele sortimentet.
Klar til efterårsferien

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram