soroe-large

"Vi skal stå sammen om at begrænse smittespredningen"

Sorø Kommune er i tæt dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed om håndteringen af smitten, og kommunen følger myndighedernes retningslinjer og opfordrer borgere, foreninger og erhverv til at gøre det samme. Sorø Kommune har tidligere aflyst det planlagte folkemøde, og senest er et stort mesterskabsarrangement for foreningslivet aflyst. Herudover er alle sociale arrangementer på skoler, institutioner og i andre dele af kommunen aflyst.
"Vi skal stå sammen om at begrænse smittespredningen"

Frivillig Fredag på VKST er aflyst

Frivillig Fredag på VKST er aflyst
Frivilligcenter Sorø har valgt at aflyse Frivillig Fredag, som skulle have været fejret hos VKST den 25. september. "1000 tak til alle jer, der var med til at bringe Frivillig Fredag så tæt på."

Nyt ansigt hos Nyt Syn Sorø

Hos Nyt Syn Sorø i Holberg Arkaden finder du ikke kun spændende efterårsnyheder, solbriller og den nyeste teknik. Du møder også en ny sød og smilende medarbejder.
Nyt ansigt hos Nyt Syn Sorø

Bankospil aflyst i Pedersborg Forsamlingshus

Bankospil aflyst i Pedersborg Forsamlingshus
Grundet udviklingen i Covid-19 er bankospillet torsdag d. 24. september og torsdag d. 1. oktober aflyst. PGI har igen planlagt spil d. 8. oktober, og om dette spil afholdes, tages der stilling til d. 4. oktober.

Høstgudstjenester 27. september

Der afholdes gudstjenester 27. september i Fjenneslev Kirke kl. 9.00 og i Bjernede Kirke kl. 10.30. Spisningen i foreningshuset efter høstgudstjenesterne er grundet de nye corona-restriktioner aflyst.
Høstgudstjenester 27. september

Jazzkoncert aflyses ikke

På trods af coronakrisens stadigt mere snærende restriktioner fastholder Sorø Jazzen grebet og gnisten. Det er jo bare mundbind og ikke ørepropper, der påbydes i udelivet, så pyt, den forførende lyd af jazzmusik vil uantastet kunne nydes, når Jean-Pierre Como sætter sig til Comwell Sorøs nystemte klaver nu på fredag kl. 20.00. Den franske mesterpianist giver koncert sammen med Thomas Fonnesbæk på bas og Niclas Campagnol ved trommerne.
Jazzkoncert aflyses IKKE!

Hvem skal have dette års kulturpris?

Hvem skal have dette års kulturpris?
Har du en god ide til hvem, der skal have dette års kulturpris? Så send Sorø Kommune et par ord, hvor du fortæller, hvorfor lige netop den person, forening eller kulturaktør fortjener at få prisen i 2020. Indstillingen til dette års kulturpris skal sendes senest den 1. oktober.

Menighedsrådsvalget i Slaglille-Fjenneslev

Tillykke til (valgt for Slaglille sogn) Dorte Nørgaard, Kirsten Jensen og Lone Jørgensen, og (valgt for Fjenneslev sogn) Sonja Grangaard, Margit Nielsen og Inga Fagerlin.
Menighedsrådsvalget i Slaglille-Fjenneslev

Styrket velfærd og udvikling

Styrket velfærd og udvikling
Et samlet Byråd bestående af Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti, Venstre, Radikale Venstre, Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og løsgænger Anita Skjoldager Eskildsen har indgået budgetaftale om næste års budget for Sorø Kommune. Budgetaftalen medfører markante løft til kommunens aktiviteter og anlæg.

Derfor gik Enhedslisten med

"Enhedslisten er gået sammen med resten af Sorø Byråd og er blevet enig om et budget for 2021. Det er glædeligt på flere områder: For det første, betyder brede forlig en større tryghed for borgere såvel som ansatte. For det andet, fordi vi fra Enhedslisten i meget høj grad kan se os selv i forliget, og i den sammenhæng gerne vil kreditere flertalsgruppen for at havet lyttet."
Derfor gik Enhedslisten med

Ålegilde på Tre Konger

Kom til ålegilde og musikalsk oplevelse med trioen Hoclava på Cafe Tre Konger lørdag den 3. oktober kl 18.00 (bemærk ny dato).
Ålegilde på Tre Konger

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram