soroe-large

Tid til uld

Bille og Bølle har nye varme lækkerier til de små, nemlig ulddragter til 399,00 - normalpris 499,95.
Tid til uld

Bobble Tea hos JuiceClub

Bobble Tea hos JuiceClub
De små frugtperler er landet hos din lokale juice- og sandwichbar i Holberg Arkaden.

Omvisning på Sorø Museum

Tag med på en omvisning i en af byens ældste ejendomme, Chr.4’s kro, der nu huser Sorø Museum. Byens historie er genfortalt i Tidsrejsen, en 13,5 meter lang mandshøj tegnet frise, der snor sig rundt i gange og op ad trappen med flotte scener, optrin og vigtige personer i Sorø fra oldtid til nutid.
Omvisning på Sorø Museum

En unik dag med dansk vin

En unik dag med dansk vin
Comwell Sorø har deres egen vinmark, hvor de dyrker druen Solaris. Denne drue er omdrejningspunktet for dagens vinsmagning, hvor hotellets egen ejendomschef og "vinbonde" Jens Peter afholder smagning og foredrag om vindyrkning i dansk regi.

Fransk superpianist på gæstespil på Comwell Sorø

Jean-Pierre Como giver triokoncert med Thomas Fonnesbæk og Niclas Campagnol. Det sker fredag den 25. september kl. 20 på Comwell Sorø.
Fransk superpianist på gæstespil på Comwell Sorø

Grønne skønheder i Tandlægehuset

Grønne skønheder i Tandlægehuset
Tandlægehuset har fået friske blomster inde og ude fra haveeksperten Jesper Corfitzen i Sorø.

Stegt flæsk på Tre Konger

D. 6. oktober starter Cafe Tre Konger igen med stegt flæsk fra kl. 17, og det vil således være på menuen hver tirsdag i vinterhalvåret.
Stegt flæsk på Tre Konger

Korstævne på Sorø Borgerskole

Lørdag d. 3. oktober kl. 14.00-14.30 er der koncert i Multisalen på Sorø Borgerskole. Koncerten markerer afslutningen på dagens korstævne på Borgerskolen. De medvirkende er Sorø Underholdningskor, gospelkoret Good News fra Dianalund og Juniorkoret ved Stenmagle og Stenlille Kirke, akkompagneret af voksne elever fra LOF Sorø.

Blues og Drinks

Blues og Drinks
Fredag d. 18. september kl 18.00 byder Skotte og Stentoft velkommen til en aften i bluesens tegn - med mad og musik. "Når Far Bli’r Blå” er et dansk bluesband baseret lokalt i Sorø, som spiller både den traditionelle elektriske blues, men også udgaver der tilføjes et drys funk og/eller reggae.

Spis med en lokal vinbonde fra Orebo Vinlaug

Nu har du muligheden for at spise med Mogens Schwensen. Han vil her fortælle om det at være lokal vinbonde. Det sker den 3. oktober kl. 18.00 på Café Corner.
Spis med en lokal vinbonde fra Orebo Vinlaug

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram