soroe-large

Lopper på Stationen

Skotte og Stentoft glæder sig til igen at samle folk på Sorø station, til "lopper på Stationen" den 12. september (kl. 10.00-15.00), også selv om man skal tage alle de coronahensyn, man kan, og passe på hinanden.
Lopper på Stationen

I akvarellens skønne verden

I akvarellens skønne verden
Kom ned på Sorø Station, søndag d. 13. september kl. 12.00-15.00, til en eftermiddag i akvarellens skønne verden. Skotte og Stentoft sætter klassisk musik på, og man lader sig guide af den lokale akvarelmaler og underviser Camilla Damsbo Brix.

Sorø og omegns højskoleforening aflyser foredragsarrangementer

Bestyrelsen for Sorø og omegns højskoleforening har valgt at aflyse samtlige foredragsarrangementer i den kommende sæson, som skulle være startet hér i september. Efter flere drøftelser med ledelsen på Sorø gymnastikefterskole, hvor højskoleforeningens foredragsarrangementer afholdes, er man nået frem til, at det ikke vil være forsvarligt at samle omkring 150 medlemmer af højskoleforeningen på efterskolen, der netop har taget imod godt 200 nye efterskoleelever.
Sorø og omegns højskoleforening aflyser foredragsarrangementer

Havens dag

Havens dag
Midtsjællands Planteskole holder "Havens dag" i weekenden, og i den anledning har de en masse gode tilbud.

Swingende aftenjazz på Café Tre Konger

Fornem jazztrio spiller melodier fra jazzens storhedstid i 1940'erne. Det sker fredag den 18. september 2020 kl. 19 på Café Tre Konger i Østergade.
Swingende aftenjazz på Café Tre Konger

Mig og Onkel Albert

Mig og Onkel Albert
Fra den 11. september til 10. oktober viser UDSTILLINGSSTEDET . dk, Rådhusvej 4 i Sorø billedkunstneren Peter Holcks udstilling “Mig og Onkel Albert”. Der er gratis adgang, men begrænset antal gæster af gangen på grund af Covid-19 restriktionerne. Derfor bedes gæster reservere tid på tlf. 23232818.

Høstgudstjeneste under åben himmel

Sorø Privatskole holdt høstgudstjeneste tirsdag den 8. september. Høstgudstjenesten for 0. - 3. klasse blev forrettet i Klubbens have af sognepræst Lis Samuelsen, Sorø Klosterkirke.
Høstgudstjeneste under åben himmel

Madbix og høstfest på pause

Madbix og høstfest på pause
Slaglille-Bjernede Forsamlingshus er som mange andre også ramt at COVID-19. Bestyrelsen har lige holdt møde, og måtte sande at det vil være med alt for stor risiko at afholde de sidste Madbix komsammen, for resten af 2020. De har i bestyrelsen sat ny dato for deres loppemarked til den 16. maj 2021, med håb om at det vil lykkedes dér.

Vinderen er fundet

Så har Lizette, JuiceClub, fået trukket en vinder af den store frokost-konkurrence på Dit Sorø. Stort tillykke til Bina Kramhøft Schack!
Vinderen er fundet

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram