soroe-large

Frivillig Fredag

Frivilligcenter Sorø oplyser, at der nu er åbent for tilmelding til den festlige Frivillig Fredags aften på VKST, hvor den røde løber rulles ud for de frivillige.
Frivillig Fredag

Mosekonen bryggede

Mosekonen bryggede
Tusind tak til Ole Rundager for at indsende et morgenbillede fra torsdag, hvor mosekonen bryggede mange steder i landet, også på Fægangen hvor St. Ladegårdsvej kan skimtes for enden af vejen.

Julen kommer tidligt i år

En tidlig julegave! ”Alle veje fører til Thomas Eje” er titlen på Thomas Ejes sommershow, der kan opleves i akademihaven den 26. september kl. 19. Det er Alfred og Julius, kendt fra Sorøs julekalender, der nu sponserer showet til Sorø, fordi de synes det var synd, det blev aflyst i sommers.
Julen kommer tidligt i år

Et bredt samarbejde

Et bredt samarbejde
Enhedslisten i Sorø byder Venstres nye spidskandidat Kasper Nygaard velkommen: "Det ville være meget rart med en afveksling fra det, der nærmest kan kaldes et vredt samarbejde, eller måske mere korrekt, mangel på samarbejde."

SF arbejder for grøn energi

"SF arbejder for grøn omstilling og grøn energi i hele Danmark, det har vi gjort i flere år. Lokalt arbejdede vi f.eks. aktivt for at få de to vindmøller der i dag står ved Tjørntved syd for Stenlille," skriver Linda Nielsen.
SF arbejder for grøn energi

Åbningsfest i Silkegrønt!

Silkegrønt i Sorø har eksisteret i snart 25 år, men har nu fået et kæmpe “MAKE OVER” - og det vil de gerne fejre med deres søde kunder. De afslører resultatet i weekenden d. 12-13. september kl. 10-15. Der vil være bobler og snacks, samt gode tilbud og masser af nye varer på hylderne til dem, der lægger vejen forbi....
Åbningsfest i Silkegrønt!

Vind en frokost for 10 personer

Vind en frokost for 10 personer
Hvem elsker ikke bare en lækker sandwich og en sprød juice? Nu er der en heldig læser, som kan vinde en frokost til hele 10 personer... Dit Sorø har fået denne flotte gave til vores læsere fra JuiceClub Sorø.

Sorø Byløb 2020 er aflyst

"I løbsledelsen for Sorø Byløb forventede vi, at flere måtte forsamles i september, og derfor blev Sorø Byløb flyttet til den 26. september," siger Margit Nielsen, Rotary. "Men grundet Corona-situationen ser vi os desværre nødsaget til at aflyse Sorø Byløb 2020. I 2021 gennemfører vi Sorø Byløb, og Rotary håber, at alle vil støtte op om den årlige begivenhed i Sorø," tilføjer hun.
Sorø Byløb 2020 er aflyst

Valgforsamling - Menighedsrådsvalg 2020

Valgforsamling - Menighedsrådsvalg 2020
Alle medlemmer af folkekirken i Sorø sogn og alle sognebåndsløsere, der har flyttet sin/deres stemmeret med til Sorø sogn er meget velkomne til at deltage i valgforsamlingen. Det sker tirsdag d. 15. september.

Invitation til matchmaking

Sorø Erhverv giver virksomheder og uddannelser mulighed for at networke, få ny viden, skabe nye kontakter og opdage nye muligheder. Det sker den 23. september 2020 kl. 12-15.
Invitation til matchmaking

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram