soroe-large

Sådan blev vi kristne

Siden Naser Khader i 2015 tog en masteruddannelse i teologi, har hans interesse for Biblens historier kun vokset sig større, og da han for et par år siden stødte på en bog om apostlen Paulus, åbnedes hans øjne for et helt nyt perspektiv på kristendommen. LOF Sorø inviterer til foredrag med Naser Khader på Sorø Borgerskole. Det sker den 30. september kl. 19-21, og du kan tilmelde dig nu, lige her.
Sådan blev vi kristne

Masser af is

Masser af is
Solen bager ned over os, og varmen nydes ekstra meget med en lækker is i hånden. Emils Chokolade er klar til at tage imod jer - de har netop fået fyldt isdisken helt op igen med massevis af lækkerier til store og små.

Broby Planteskole på messe

Broby Planteskole var for nyligt på plantefagmesse for at indkøbe planter til efteråret. De fandt mange smukke stauder. 
Broby Planteskole på messe

Kor for drenge

Kor for drenge
Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor er grundlagt i 2012, og består af to kor: Korskolen: 0.-3.klasse. Koncertkoret: ca. 3. klasse og opefter. Koret øver primært i Sorø Sognegård. Kom og prøv!

Set i Holberg Arkaden

På vej igennem arkaden så vi lige, der var ophængt et opmuntrende digt... det tillader vi os hermed at dele.
Set i Holberg Arkaden

Fra Sorø til Holstebro

Fra Sorø til Holstebro
Med rigtig mange unge tilmeldte blev det en spændende regatta, med mange tætte opløb. Sorø-roerne deltog med erfarne samt helt nye kaproere, som alle fik en masse erfaringer og gode løb med i rygsækken til næste gang.

2020 Årgangsmestre og Sprint Cup i roning

Ved årets DM for de yngste roere, nemlig Årgangs Mesterskaberne i Holstebro, vandt tre Sorø-roere guld. Holstebro regattaen er samtidig den eneste i Danmark, hvor der er en mindre penge-præmie på spil for roerne.
2020 Årgangsmestre og Sprint Cup i roning

Børnekøredag og Superbiler

Børnekøredag og Superbiler
Oplev lyden fra Mikkel C's Mercedes racer og mærk suset i maven fra flere hundrede løsslupne hestekræfter. Sorø Kurer er en af arrangørerne bag dette velgørenhedsarrangement, hvor overskuddet går til BROEN.

Folkemøde Sorø 2020 aflyses

Årets Folkemøde Sorø var planlagt til den 19. september. På grund af de fortsatte restriktioner i forhold til større forsamlinger, har Sorø Kommune valgt at aflyse folkemødet.
Folkemøde Sorø 2020 aflyses

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram