soroe-large

Salon Fernando Møhge flytter

Sidste åbningsdag i Sorø bliver torsdag d. 27. august 2020, og åbningsdagen i Slagelse bliver d. 31. august.
Salon Fernando Møhge flytter

Elev søges

Elev søges
På grund af travlhed i butikken søger Svegård Bog & Ide, Legekæden en elev med tiltrædelse (helst) pr. 1. september 2020 - og senest d. 1. oktober.

Sol sol og mere sol

Så kom varmen endelig til Danmark, og hos JuiceClub har de et stort udvalg af kolde friskpresset juice, iskaffe og shake.
Sol sol og mere sol

En udstilling i BOXEN af Agnete Bertram

En udstilling i BOXEN af Agnete Bertram
Agnete Bertrams kunstneriske virke er en samtale. En rytme. Et strøg. Alt sammen som en malerisk handling. Samtalen kan udspringe fra et historisk perspektiv, en rumlig forståelse, et kollektiv fundament, hverdagens gentagelse eller som i udstillingen ’When I hear the sound of the sea I feel lost’ interaktionen med naturen.

Ambitiøst forsøg skal øge antallet af passagerer

Fra natten til lørdag 8. august 2020 og to år frem bliver linje 234 midlertidigt opgraderet til R-net standard. Forsøget skal give de rejsende mellem Ringsted, Sorø og Slagelse et attraktivt og fleksibelt kollektivt transporttilbud, der f.eks. kan konkurrere med bilen.
Ambitiøst forsøg skal øge antallet af passagerer

Mundbind med i tasken

Generelt kan man rejse med offentlig transport uden mundbind, som man plejer, så længe man følger myndighedernes råd om at holde afstand, når det er muligt, opretholde høj håndhygiejne, kun hoste eller nyse i ærmet, undgå at rejse, hvis man er syg eller formodet smittet og rejse uden for myldretid, hvis det er muligt.
Mundbind med i tasken

Kansas City Stompers vender tilbage

Kansas City Stompers vender tilbage
Søndag den 30. august kl. 14.00 kommer bandet og spiller i Kongsgaardens have, hvor der bliver plads til 150 tilhørere. Skulle det blive regnvejr, flyttes koncerten ind i Svellehuset, hvor der sættes stole op i rækker under hensyntagen til gældende coronarestriktioner. Kongsgaarden aflyste ellers sin deltagelse i årets jazzfestival, men indhenter nu det forsømte med den ekstraordinære koncert.

Sorø Taekwon-Do er klar

Med fokus på retningslinjer for kampidræt under DGI er alle trænere opmærksomme på, hvordan vi bedst tilbyder så normal træning som muligt. Det betyder blandt andet ændrede forhold for forældre som i en periode fortsat må vente uden for salen og håndsprit til rådighed for alle elever, når de færdes ind og ud af salen. Klubben vil også sørge for at alle hold som støder op til hinanden træner med indlagte pauser, så at to hold undgår at skulle ind og ud af salen samtidig.
Sorø Taekwon-Do er klar

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram