soroe-large

Lej en stand på Sorø Marked

Sorø Handel og Service holder traditionen tro stor markedsdag den 5. september kl. 10-15. Lej en stand nu.
Lej en stand på Sorø Marked

Håndsprit til skoletasken

Håndsprit til skoletasken
Der er mange gode grunde til at besøge Sorø Apotek på Storgade. Og lige nu finder du en masse aktuelle tilbud, hvor du kan spare 20 % på den oprindelige pris på alt fra Apovit Multi Voksen til GUM Technique Pro Tandbørster. Der er også håndsprit til skoletasken, til bilen eller bare til lommen.

Gæld, gæld, gæld!

"Hvad angår regnskabet for 2019, mener vi fra Enhedslisten, at det er bekymrende, at den samlede lang- og kortfristede gæld er på over en milliard kroner (1026 millioner). Det næsthøjeste i Sorø kommunes historie, kun overgået af gælden i 2017 (1027 millioner). Til sammenligning var den samlede gæld ved udgangen af 2013 på 931 millioner."

Sommer jubilæer hos Hørkram

Igen i august kan Hørkram fejre kolleger, som har jubilæum. Tillykke til Annette, Camilla, Helle, Rene, Susanne og Tom!
Sommer jubilæer hos Hørkram

Kærlighed i ild og røg

Kærlighed i ild og røg
Herregårdsdagen den 16. august på Tersløsegaard byder på forpremiere på Madame Nielsens ny kærlighedsroman fortalt med nedslag i Holbergs skildringer af kærlighed. Desuden forevisning af Holbergs stuer og åben herregårdshave med salg af egne grøntsager, urter og frugter.

Spiselige nyheder blandt blomsterne

Hos Acacia Blomster er værtindegaven faktisk et vidt begreb. Det skal ikke være en buket eller en potteplante. Næh, det kan også være noget sødt eller måske en BOTTLES BY MALUND.
Spiselige nyheder blandt blomsterne

Aktivitetsdag på Kragerup Gods

Aktivitetsdag på Kragerup Gods
Kragerup Go High har fødselsdag, og det fejres med mange gratis oplevelser på den store aktivitetsdag lørdag den 29. august kl. 10.00-00.00. Ses vi?

Lækker lyd på farten

Hos B&O i har kan du finde vandtætte bærbare Bluetooth-højttalere. Så har du lækker lyd til stranden, haven og sommerhuset.
Lækker lyd på farten

Fest i Niløse

På den gamle skole i Niløse har Sorø Kommune et flot festlokale m. køkken og adgang til gymnastiksal, som kommunen udlejer til arrangementer. Tidligere har det fungeret ved, at man skulle skrive sig på en fysisk tavle for at reservere lokalet på selve skolen.
Fest i Niløse

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram