soroe-large

Det særligt danske

Udstillingen følger nogle af de spor, som tabet af Sønderjylland og genforeningen i 1920 har afsat i dansk kultur. I sproget, gennem sangen, med byggestilen i form af Bedre Byggeskik, på højskolerne som centrale mødesteder og endelig i håndarbejdet, som mange lærte på højskolen. Udstillingen rykker videre den 2. august 2020, så du kan lige nå forbi Sorø Museum i Storgade.
Det særligt danske

Åben have

Havehistorisk Forening i Sorøs næste arrangement finder sted søndag den 9. august kl. 14-16. Traditionen tro vil støttegruppen og bestyrelsen også i år byde inden for i den dejlige have ved Sorø Museum.
Åben have

Kig forbi til slutspurt

Kig forbi til slutspurt
Gå efteråret i møde sammen med Johs. Clausen Sorø, der holder farverigt udsalg med både 20, 30 og 60 %. Men du skal skynde dig, for det slutter lørdag den 1. august.

Krænket af krænkelseskultur

Dan Kiving kalder på en seriøs folkelig reaktion, som vil tage ansvar for at prøve at få stoppet denne vanvittige idé om at rundbarbere vores historie og anerkendte begreber til ugenkendelighed.
Krænket af krænkelseskultur

Stor indsats af medarbejderne og frivillige

Stor indsats af medarbejderne og frivillige
"Lærere, undervisere, SSP, ungdomsskolen, biblioteket, kulturinstitutionerne, Idrætslivet, sociale -og handicaporganisationer, Sorø Sportsråd og medarbejdere på rådhuset har på kort tid skabt aktiviteter og arrangementer for børn og unge i vores kommune," skriver Lars Damgaard og Bo Christensen.

Grundkursus i mænd

Til dig der ønsker at blive klogere på mænd og få ideer til hvordan misforståelser, skænderier og håbløse diskussioner kan stoppes. Respektfuldt, med et drys af humor vil par- og psykoterapeut Jane Lee dele ud af sin erfaring med mænds inderste væsen og også løfte sløret for de fysiske forskelle.
Grundkursus i mænd

Potter til halv pris

Potter til halv pris
Acacia Blomster har rykket lidt rundt i butikken og har sat udvalgte potter ned med 50 procent. Dit Sorø var lige forbi med kameraet. 

En festival er spillet færdig

Tak til entusiastiske musikere og lydhørt publikum som fik årets Sorø Jazzfestival foldet ud i skønt format – trods coronarestriktioner. Næste års festival spilles i dagene 25. juli – 1. august; de første koncerter er allerede programsat. Forinden kommer der både nogle enkelte efterårskoncerter og vinterjazz i februar. Sorø Jazzfestivalens oprindelige initiativtager vendte overraskende tilbage til åstedet for at lytte...
En festival er spillet færdig

De gode tilbud og de fede nyheder

De gode tilbud og de fede nyheder
Bille og Bølle klæder de små og unge på, så de er klar til enhver lejlighed, uanset vejret. Der bugner stadig af gode sommertilbud, men der er lige straks massevis af nyheder i butikken i Holberg Arkaden.

Er du klar til skolestart?

Svegård Bog & ide er klar med nyt katalog, og det er fyldt med vilde tilbud til den gode skolestart. De er gældende fra 29. 7. til og med 16.8, så skynd dig at gøre brug af det og bliv klar til det nye skoleår.
Er du klar til skolestart?

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram