soroe-large

Et brag af en fest den 8. august

Lørdag den 8. august slutter årets sommeraktiviteter af med et brag, når navne som Chapper og TopGunn besøger Sorø. Der er lagt op til en festlig dag for både børn og unge med underholdning i topklasse.
Et brag af en fest den 8. august

Fra Storgade til stranden

Fra Storgade til stranden
Hos MetHe i Storgade kan du blive klar til både strand, fest og gode middage. Butikken bugner med skønne klæder, tæpper, strandtasker og lækre forslag til køkkenet.

Vind et ophold på Comwell Sorø

Er du kunstner, eller har du en kunstner gemt i dig, og elsker du vin? Så er dit værk måske det der vil pryde ”Solaris Sorana 2019”, der er klar til efteråret. Send dit forslag til hotelchef Kuno Junker senest d. 15. september.
Vind et ophold på Comwell Sorø

Frisk ny kollega søges

Frisk ny kollega søges
Sydvestsjællands Kloakservice A/S i Sorø søger en ny dygtig medarbejder, der brænder for at arbejde med tørstofsugning, men udførelse af almindelig kloakservice vil også forekomme.

Stormoskeen i Sorø

"Er der overhovedet behov for en stormoske i Sorø," spørger Bo Mouritzen, Enhedslisten. "Ifølge Danmarks statistik boede der i 2. kvartal i år 2.066 personer, der betegnes som indvandrere eller efterkommere i Sorø Kommune. Ud af dem er under 750 fra såkaldte muslimske lande."
Stormoskeen i Sorø

Bliv testet

Bliv testet
Sorø Apotek udfører antistoftest for COVID-19. Du får svar efter 10 minutter.

Hvem skal have årets frivilligpriser?

Sorø Kommune ønsker at anerkende det frivillige arbejde med nogle årlige Frivilligpriser. Derfor har kommunen oprettet to frivilligpriser på hver 2.000 kroner. Indstil din kandidat senest 9. august.
Hvem skal have årets frivilligpriser?

Stafet for Livet Sorø

Stafet for Livet Sorø
Stafet for Livet Sorø foregår i år online gennem begivenheden på Facebook. Der bliver åbningstale, underholdning, fightertale og reportager fra aktive på dagen, og alle deltagere er velkomne til at slå billeder og videoer op. Tilmeld jer nu.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram