soroe-large

På plads i haven

Den berømte forfatter, som flyttede ind på Tersløsegaard for præcis 275 år siden, står nu som skulptur i forhaven til sin egen herregård. Hugget i sten og med ansigtet vendt mod Tersløse kirke, som ligger på den anden side af Holbergsvej. Næste arrangement på Tersløsegaard er søndag 26. juli 15.30. Det er den norske orkesterleder, komponist og trommeslager Snorre Kirk, som kommer med sin kvartet og giver koncert.
På plads i haven

I strid modvind og i piskende regn

"Det blev en stemningsfuld og veltilrettelagt begivenhed, som markerede noget så spektakulært og enestående som afsløringen af et smukt og udtryksfuldt kunstværk til ære for én af Danmarks absolut største digtere," skriver Dan Kiving om indvielsen af Holberg-statuen på Tersløsegaard.
I strid modvind og i piskende regn

Ny Holberg-skulptur

Ny Holberg-skulptur
Den nye Holberg skulptur på Tersløsegaard blev afsløret søndag den 5. juli. Tusind tak til Mette Skjoldan for stemningsbillederne.

CPH VODKA tilbage på hylden

CPH VODKA tilbage på hylden
Så har Butler Vin Sorø CPH VODKA tilbage på hylden - guldmedaljevinder i San Fransisco World Spirits Competition 2018.

Stimulastik hos LOF Sorø

Stimulastik kommer af ordene stimulation og gymnastik. Det er et koncept, der bygger på den ergoterapeutiske viden om børns motoriske og sansemæssige udvikling. Ditte Maria Seyler Kvist underviser i Stimulastik på Værkerne. Holdet starter den 18. august.
Stimulastik hos LOF Sorø

Ingemannsdagen - en god tradition

I samarbejde med Ingemannselskabet og historiefestivalforeningen 1684-1862 markerede flere kirker søndag den 5. juli Ingemannsdagen. Sorø Akademis Pigekor har i dagens anledning udsendt en smuk video med salmen Nu titte til hinanden. Se den her.
Ingemannsdagen - en god tradition

Thomas Eje aflyst

Thomas Eje aflyst
Det var åbenbart ikke alle veje som førte til Eje på Sjælland. Den forestående Thomas Eje turne fire steder på Sjælland er blevet aflyst af arrangør Morten Lind fra STC Scener i Stenlille. Det betyder, at koncerten i Sorø d. 25. juli heller ikke bliver gennemført, oplyser Sorø & Friends.

Uforglemmelig lyd på Café Tre Konger

Torsdag d. 23. juli 2020 kl. 13 får Café Tre Konger besøg af den enestående duo med den danske top guitarist Poul Halberg og bassist-nestor Bo Stief. Bestil bord nu.
Uforglemmelig lyd på Café Tre Konger

Ny bestyrelse

Ny bestyrelse
Frivilligcenter Sorø har afholdt generalforsamling. Her ser I den nye bestyrelse. Det næste større arrangement bliver den 27. august - Frivillighedsdag på Sorø Akademi. Frivilligcentret ønsker alle en god sommer.

Ekstra sjov i juli måned

Ekstra sjov i juli måned
"Vi har beholdt de fleste af de populære aktiviteter fra de andre år og gjort dem så coronasikre, som vi kan. I kan opleve familieskattejagt, bueskydning, perlefiskeri, ATV-kørsel, ansigtsmaling, fiskefodring og æselridning, dog har vi måtte tage dyrefodring og snobrød af programmet pga. corona. De fleste aktiviteter er gratis, når indgangen er betalt, der opkræves dog et mindre beløb for æselridning, ansigtsmaling og ATV-kørsel," fortæller indehaver Merry Sørensen.

God ferie!

Støvlet Katrines Hus holder ferielukket frem til den 17. juli. Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, var forbi og fik disse stemningsbilleder af det smukke stråtrækte hus.
God ferie!

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram