soroe-large

Vind en fest-is-pakke fra Emils

Dit Sorø har rundet 8000 likes på vores Facebookside! Det vil vi gerne fejre med en iskold sommerkonkurrence. Vi trækker derfor lod om et gavekort på en fest-is-pakke til en værdi af 500 kr. hos vores partner Emils Chokolade.
Vind en fest-is-pakke fra Emils

Eventyrlig tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjællands inviterer sammen med Sorø Kommune og Nygaards Turist & Minibusser børn og unge mellem 6 og 17 år til en spændende tur til Knuthenborg fredag den 24. juli 2020. Tilmeld jer hurtigst muligt.
Eventyrlig tur

Giv jeres børn og unge en uforglemmelig ferie!

Giv jeres børn og unge en uforglemmelig ferie!
Ingen børn og unge skal kede sig i sommerferien! Så enkelt lyder budskabet fra borgmester Gert Jørgensen, som opfordrer forældrene til at fortælle deres børn og unge om alt det, man kan opleve og være med til i løbet af sommerferien.

En lækker show-pakke

Thomas Eje lægger vejen forbi Sorø den 25. juli. I den forbindelse tilbyder Comwell Sorø en show-pakke med mad, drikke og overnatning. Bestil plads her.
En lækker show-pakke

En aften for kvinder

En aften hvor du kan blive klogere på mænd og også på dig selv... Oplægsholder er Jane Lee, par- og psykoterapeut.
En aften for kvinder

Nyt job?

Nyt job?
Bedemand Berner søger en bedemandsassistent til at assistere ved kisteilægninger, rustvognskørsel, højtideligheder og andet forefaldende arbejde.

Besøgsforbud ophæves

Fra i dag den 2. juli er det igen muligt for de pårørende at besøge beboerne på plejecentrene. Pårørende og medarbejdere skal i fællesskab beskytte beboerne mod smitterisiko. Formand for Social- og sundhedsudvalget, Lars Schmidt, glæder sig over, at besøgsforbuddet nu er ophævet.
Besøgsforbud ophæves

Kragerup Gods genskaber H. C. Andersens fødselsdag

En eventyrlig aften i H.C. Andersens ånd venter godsets gæster lørdag 1. august. Under middagen vil fødselar Andersen oplæse uddrag af eventyr tilpasset hver ret naturligvis.
Kragerup Gods genskaber H. C. Andersens fødselsdag

Jazz på terrassen

Jazz på terrassen
I forbindelse med Sorø Jazzfestivalen, kan du være med, når Kragerup Gods holder en fed eftermiddag med jazz. Her vil der være god musik på terrassen, med lækker tapasbuffet og med mulighed for tilkøb af vinbar på dagen.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram