soroe-large

Genoptag aktiviteter for sårbare og udsatte

Frivilligcenter Sorø opfordrer til at genåbne aktiviteter i sommerferien, når blot aktiviteterne planlægges, så der kan holdes passende afstand og hygiejne. Socialstyrelsen har længe været ude med den samme opfordring. Der er åbnet for adgang til lokaler på skolerne, alle kommunale haller og sale samt kultur- og borgerhuse.
Genoptag aktiviteter for sårbare og udsatte

Nu endnu bedre for bierne

Nu endnu bedre for bierne
"Jeg glæder mig over udnævnelsen til Bivenlig kommune, som viser, at vi er på rette vej med mere naturnær parkdrift i byerne. Efter få sæsoner med ”Vild med Vilje” er der kommet flere blomster i plænerne. Det er godt både for bierne og borgerne i Sorø," siger Formand for Teknik og Miljøudvalget Jens Nygaard.

Stor faglighed på ældreområdet betyder noget

"I social- og sundhedsudvalget prioriterer medlemmerne fra Venstre, Dansk Folkeparti og De Konservative et godt serviceniveau, hjælp til dem som har behov samt stor faglighed hos medarbejderne højt. Den tilgang ønsker vi fortsat, og vi håber, at der kan indgås en bred budgetaftale med udgangspunkt i de ressourcer som Sorø Kommune har til rådighed."
Stor faglighed på ældreområdet betyder noget

Få fikset dine vipper og bryn inden sommerferien

Få fikset dine vipper og bryn inden sommerferien
Salon Fernando Møhges søde elev, Amalie, står klar til at fikse dine bryn og vipper. Så kig ind og bliv klar til sommerferien.

Bliv bombet tilbage til stenalderen

Lav din egen stenalderbue af træ, flint og hørtråd. Vi fælder elm og hassel, du skal afbarke stokken med flinteflække og sno vokset hørtråd til buestreng. Vi slutter med at prøve buerne af. Måske rammer du et vildsvin eller et andet af stenalderfolkets byttedyr.
Bliv bombet tilbage til stenalderen

Sommer ved Skjolden

Sommer ved Skjolden
Ud i det blå, kun med klip klapper på! Det blev til et par gode dage under sommerhatten ved Sorø Sø. Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, fik lov at tage disse billeder ved den fine lille badestrand i søens nordlige ende.

Halv pris på entré

Sommeren byder på hele tre nye særudstillinger hos Museum Vestsjælland, som glæder sig til at byde jer velkommen, med halv pris på alle deres entrébilletter helt frem til den 9. august. Det særlige danske? på Sorø Museum er en udstilling, der følger nogle af de spor, som tabet af Sønderjylland og Genforeningen i 1920 har afsat i dansk kultur.
Halv pris på entré

Trist læsning !

Trist læsning  !
Henrik Jandorfs debatindlæg om moskeer er ekstrem venstresocialistisk propaganda, mener Jan Andreasen: "Den gode hr. Henrik Jandorf aner tilsyneladende intet om islam"

Jandorf forstår hverken islam eller kristendom

DF Sorø tager til genmæle: "Hvis skuespilleren havde gidet læse Koranen og de ortodokse beretninger om Muhammeds liv, ville han vide at islams religionsstifter ifølge Koranen anvendte krig, vold og terror, som politisk metode til at udbrede islams magtområde. Og hvis Jandorf havde læst og forstået Bibelen, ville han vide at Jesus aldrig brugte vold og terror for at udbrede sit budskab."
Jandorf forstår hverken islam eller kristendom

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram