soroe-large

Movia åbner fordøren

Fra mandag 29. juni kan man igen bruge fordøren i de mange gule busser på Sjælland. Men for at passe godt på chauffører og kunder, er der stadig kun selvbetjening i bussen, oplyser Movia i en pressemeddelelse.
Movia åbner fordøren

Unik popmusik med country-twist

Unik popmusik med country-twist
Aura Dione går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush. Aura lægger vejen forbi Comwell Sorø fredag den 30. oktober 2020 til en på samme tid følsom og rå intimkoncert. Der er et begrænset antal pladser til salg.

Kunst i skoleferien

Sorø Kunstmuseum er klar med en gratis pakke med spændende kreative ting og opgaver til børn, der er med voksne på museet i skolernes sommerferie.
Kunst i skoleferien

Hørkram-familien vokser

Hos Hørkram Foodservice A/S har logistikafdelingen budt velkommen til en række nye medlemmer af Hørkram-familien, herunder fire hybrid-lastbiler. Det er fire fine biler med effektive køleanlæg.
Hørkram-familien vokser

12 biler bliver udskiftet

Charlotte Moestrup, sekretær for Venstre i Sorø, har interviewet Jens Nygaard formand for Teknik og Miljøudvalget i Sorø Kommune om investering i nye biler.
12 biler bliver udskiftet

Trist læsning

"DF-fanatismen marcherer stadig på stedet og består i at fordoble sine anstrengelser efter at have glemt sine mål," skriver Henrik Jandorf i debatten om moskeer på Vestsjælland.
Trist læsning

Sorø Privatskole sagde farvel til afgangseleverne tre gange

Det var i år skolens gymnastiksal, der i år dannede rammen om årets dimissions-festligheder onsdag den 24. juni. For 9X, 9Y og 9Z og deres forældre blev der holdt tre mere eller mindre ens arrangementer kl 17, 18:30 og 20 med sange, musik, taler - og overrækkelse af afgangsbeviser.
Sorø Privatskole sagde farvel til afgangseleverne tre gange

Sommer ved Skjolden

Sommer ved Skjolden
Tusind tak til Lasse Galsgaard-Olsen for det fine foto af badedyr ved Skjolden.

Får du taget et foto af din sommer i Sorø, som du gerne vil dele med læserne, er du meget velkommen til at indsende det til redaktion@dit-soroe.dk

På jagt efter smådyr i vand

Sammen med naturvejlederen kan du fiske med net, bruge vandkikkert og studere de mange små dyr. Du kan få gode tip til, hvor du skal lede efter dyrene og til hvordan du fanger dem. Det sker i Parnas Natur & Aktivitetspark.
På jagt efter smådyr i vand

Thomas Eje kommer til Sorø

Thomas Eje kommer til Sorø
Thomas Eje tager på tour rundt i sommerlandet og lægger vejen forbi Sorø Akademi. Det sker den 25. juli kl. 20 - du kan sikre dig billetter nu.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram