soroe-large

Sorø Bioenergi giver gravearbejde i byen

Gigantiske rør og store jordbunker fylder i bybilledet i Sorø. Det er nok ikke gået ubemærket hen, at der arbejdes på højtryk, så det nye fjernvarmeværk kan stå klar i sommeren 2021. Sorø Fjernvarme, ejet af AffaldPlus, har påbegyndt gravearbejdet i forbindelse med det nye Sorø Bioenergi.
Sorø Bioenergi giver gravearbejde i byen

Se børnenes flotte dronningebilleder

Se børnenes flotte dronningebilleder
Vinderbilledet fra Sorø Kommune blev Sofie fra 3. klasse på Frederiksberg Skole, som har tegnet Dronningen foran Sorø Klosterkirke. Dette billede kan i øjeblikket ses sammen med vinderbillederne fra de 97 andre kommuner i Riddersalen på Christiansborg Slot frem til den 30. august.

Musik i en corona-tid

Sorø Internationale Musikfestival er i gang med at få stablet de resterende klassiske koncerter på benene. Koncerten den 8. juli må desværre udskydes til næste år. Her kan du se corona-udgaven af koncertprogrammet i sommeren 2020.
Musik i en corona-tid

Lammesafari

Lammesafari
Det økologiske landbrug med gårdbutik, Birkemosehus, i baghaven af Tystrup-Bavelse Naturpark har åbent hele sommeren for besøg.

Besøgsforbud på botilbud ophæves

Nu er det igen muligt for pårørende at besøge beboere på botilbud og sociale tilbud, oplyser Sorø Kommune i en pressemeddelelse.
Det betyder, at pårørende og andre igen kan besøge beboerne indendørs og uden forudgående aftale. Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal fortsat følges for at beskytte beboerne mod smitterisiko.
Besøgsforbud på botilbud ophæves

Fire spændende byvandringer

Fire spændende byvandringer
Sorø Bykontor står igen i år bag fire spændende byvandringer rundt i Sorø by. Byvandringerne finder sted i sommerferien - de fire lørdage i juli. Byvandringer tager ca. 1 time og koster kr. 50 – børn under 12 år er gratis. Billetterne til 4, 11, 18 eller 25. juli købes på Sorø Bykontor.

Sweco skal tegne Dianalunds nye bydel

Det bliver det rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma Sweco, som skal skabe helhedsplanen for Pilegårdstrekanten i Dianalund. De første boliger ventes at stå klar i slutningen af 2022. "Jeg glæder mig til at følge udviklingen af området – og ikke mindst til, at vi i starten af 2022 forventeligt kan sætte de første grunde til salg," siger borgmester Gert Jørgensen.
Sweco skal tegne Dianalunds nye bydel

Keramik trods corona

Keramik trods corona
Keramikfestivalen i Skælskør d. 8. juli er aflyst. I stedet for holder alle de keramikere, der skulle have været med fra hele Sjælland, åbent den dag, hver for sig i deres værksteder fra kl. 10 til 18. "Det gælder også os hos Fulby Stentøj," oplyser keramikerne Hans og Birgitte Börjeson.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram