soroe-large

Vind frokost for 2 hos JuiceClub

Nu kan du på Dit Sorøs facebookside vinde en frokost for 2 personer for dig og din MOR hos JuiceClub Sorø. For at deltage skal du skrive under opslaget, hvem du gerne vil have med til en MORSDAG frokost. Dit Sorø trækker en vinder fredag den 7. maj kl. 12. Held og lykke!
Vind frokost for 2 hos JuiceClub

Nyd en lækker frokost eller middag i Restaurant Blixen

Nyd en lækker frokost eller middag i Restaurant Blixen
Fundet af Sophie Jacobine Dinesens kogebøger i godsarkivet har været stor inspiration for godskokkene. Kragerup Gods har derfor fundet frem til et nyt og anderledes fokus på den autentiske gastronomi med udgangspunkt i historien men fortolket i nutiden. Nostalgien længe leve!

Ellebæk Revision får ny kunde

Byportalerne.dk ApS’ mangeårige samarbejdspartner Kristian Høegsberg er gået på velfortjent pension. Vi har valgt Dit Sorøs partner, Ellebæk Revision, der blev stiftet af Steen Ellebæk i 2018. Revisionsfirmaet, der har adresse i Energiens Hus, betjener virksomheder i flere forskellige brancher og byer med speciale i små og mellemstore virksomheder.
Ellebæk Revision får ny kunde

Sorø Kommune er med til at knække social ulighed i kræft

Som led i kommunens fokus på støtte til borgere med kræft er Sorø Kommune indgået i et forskningsprojekt omkring mindre ulighed i kræft. Projektet startede op den 1. januar og afvikles i et samarbejde mellem København Universitet, Professionsskolen Absalon og Region Sjælland. Sorø Kommune indgår - sammen med Vordingborg Kommune - som pilotkommune.
Sorø Kommune er med til at knække social ulighed i kræft

Filadelfias Museum byder velkommen igen

Filadelfias Museum byder velkommen igen
Filadelfias Museum er endelig genåbnet, og Dit Sorø lagde vejen forbi. Vi fik kaffe og kage og en varm velkomst samt en lille guidet tur af de engagerede frivillige medarbejdere. Det er en både spændende og lærerig oplevelse at besøge museet, der blev etableret i forbindelse med Filadelfias 100 års jubilæum.

Rundt om Pedersborg Sø

Dit Sorø var på udflugt i bededagsferien. Ved skønne Pedersborg Sø var bøgen blevet grøn. Der er smukke motiver hele vejen rundt om søen, men vi fandt også døde karper. 
Rundt om Pedersborg Sø

2-Biz dag med 20%

2-Biz dag med 20%
På fredag den 7. maj har Johs. Clausen 2-Biz dag i butikken på Storgade. I tidsrummet 10-15 kan du møde Dorte - hun vil hjælpe dig med at sammensætte forårsnyhederne fra 2.Biz.

Sammen kan vi mere

Socialdemokratiet ønsker god 1. maj: Det er på tide, at vi taler om værdier – at vi taler om, hvordan vi vil have det med hinanden og ikke kun taler om bundlinjer og regneark. Sorø Kommune er ikke en virksomhed. Det er vores hjem. Det er her vi bor, her vi lever og det skal vores prioriteringer vise.
Sammen kan vi mere

Stor tilslutning til affaldsindsamlingen

Stor tilslutning til affaldsindsamlingen
Med de godt 100 indsamlere, der mødte frem ved Banevej/Skælskørvej, overgik vi alle tidligere år. Der mødte mange børnefamilier frem, hvilket vi dog var forberedte på og derfor havde lavet børnevenlige ruter, der er kortere og mere trafiksikre, ligesom børnene fik et helt igennem lokalt fremstillet affaldsheltediplom og et badge efter indsamlingen.

To lokale forfattere i samtale

Sorø Bibliotek inviterer til forfattersamtale mellem de lokale forfattere Karen Inge Nielsen og Aske Munk-Jørgensen d. 8. maj. I denne forfattersamtale taler de to soranske forfattere primært om bøgerne Færgemanden og Retfærdig Vold, om arbejdsprocessen, inspirationskilder og hvordan det er, at skrive indenfor en ny genre.
To lokale forfattere i samtale

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram