soroe-large

Jazz igen!

Endelig! Nu ser det ud til, at Sorø Jazzen kan vende tilbage med levende musik på byens scener. I tillid til genåbning af samfund og kulturliv er tre koncerter straks sat på programmet. Jazzen lægger ud fredag den 21. maj med en groovy kvartet anført af saxofonisten Hans Mydtskov på Café Tre Konger.
Jazz igen!

Parnas fejrer Mors Dag d. 9. maj

Parnas har sammensat en lækker menu bestående af 7 små retter med hjemmebagt brød og knækbrød, så du kan forkæle én du holder af. Retterne kan nydes i ParnasParks smukke omgivelser eller tages med hjem. Bestil menuen nu.
Parnas fejrer Mors Dag d. 9. maj

Åbningstider i ParnasHuset

ParnasHuset er åbent for to-go, fredag – søndag fra 11:00 – 16:00. Her sælger de grillede sandwich, Hansens is og varme og kolde drikke, som kan nydes i ParnasPark. Derudover åbner de for Restaurant ParnasHusets a la carte, som byder på delikate hjemmelavede frokostanretninger inspireret af det klassiske danske smørrebrød.
Åbningstider i ParnasHuset

Fred. Jensen er klar til Mors dag

Fred. Jensen er klar til Mors dag
Søndag den 9. maj er det mors dag -  den perfekte dag at give lidt tilbage af al den kærlighed, som din mor har givet. Fred. Jensen & Søn har Christina Collect - Mors Dag sortimentet klar i butikken.

Micha-dag

Torsdag har de Micha-dag hos Johs. Clausen med besøg af Tina fra Micha i tidsrummet 10-15. Tina vil give dig gode tips og inspiration mht. forårets og sommerens mode. Johs. Clausen giver 20% på alt Micha - og desuden har de lavet et stativ med ass. Micha til 1/2 pris.
Micha-dag

1. maj bliver fejret i Sorø

1. maj bliver fejret i Sorø
SF og Enhedslisten markerer 1. maj med et optog gennem Storgade kl. 10. Optoget starter ved Absalonsgade og går til Klosterporten. Efter optoget inviterer SF og Enhedslisten på en sodavand, øl eller en kop kaffe i Akademihaven. Du er velkommen til at tage din egen picnickurv med.

Cykelsti mellem Bromme og Tersløse bliver dyrere end ventet

Det er ikke første gang, at de fysiske forhold i jordbunden bringer kedelige overraskelser for anlægsprojekter i området mellem Tersløse og Bromme. I 2019 blev omfartsvejen ved Tersløse sat på hold, efter at tekniske undersøgelser havde vist, at jordbundsforholdene ville medføre en omfattende fordyrelse af både omfartsvejen og cykelstien. Sorø Kommune vil nu søge om midler fra en pulje til kommunale cykelstiprojekter, som blev afsat som led i regeringens aftale om grøn omstilling af transporten.
Cykelsti mellem Bromme og Tersløse bliver dyrere end ventet

Vanvidskapløb

Vanvidskapløb
Frigængerne: "Der er et økonomisk vanvidskapløb i gang mellem Socialdemokratiet, Konservative, Venstre og DF. De kæmper om magten i Sorø Kommune ved at høste flest mulige stemmer i den nordlige del af kommunen. Det kapløb har medført en flodbølge af millioner, der kontinuerligt tilflyder den nordlige del af kommunen. Det efterlader især Sorø og Frederiksberg og i øvrigt landsbyerne rundt omkring nærmest tørlagte for investeringer. For det, der sker i Tersløse omkring omfartsvejen og cykelsti, er ganske enkelt økonomisk vanvittigt uansvarligt og vil få alvorlige konsekvenser i årtier frem. Det må stoppe NU. Der må være andre og bedre løsninger for Tersløse."

Sorø Blomster søger ungarbejdere

Sorø Blomster har heldigvis rigtig travlt i butikken, så de søger 2 nye unge stjerner.
Sorø Blomster søger ungarbejdere

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram