soroe-large

Gratis prøvemedlemskab

Sorø Handel og Service har besluttet at invitere alle Sorøs virksomheder, der ikke allerede er medlem af handelstandsforeningen, til at blive gratis prøvemedlemmer indtil 30. september 2021.
Gratis prøvemedlemskab

Mød Helle Helle

Mød Helle Helle
Nu får du få chancen til at hilse på Helle Helle, når hun kommer på på besøg hos Svegård Bog & idé i forbindelse med bogen ’Bob’.

Sorø Museum er genåbnet med sølvudstilling

Efter lang tids nedlukning er Sorø Museum glade for at kunne genåbne med en pragtfuld særudstilling - "Født med en sølvske i munden". ”Udstillingen på 1. sal viser tretårnet sølv, pletsølv, Fjenneslevsølv og fattigmandssølv,” fortæller museumsvært May-Britt Laugesen. Sorø Museum kombinerer skiftende særudstillinger, eksempelvis sølvudstillingen, med deres populære basisudstillinger om bopladsen Bromme i Stenalderen og Ingemann i guldalderen - dét der er særligt ved Sorø.
Sorø Museum er genåbnet med sølvudstilling

Forårsblomster og fuglesang

Forårsblomster og fuglesang
Det var mandag eftermiddag, og solen skinnede over Sorø. Lys og varme og masser af små nye blomster er sikre tegn på, at alt snart bliver vældig grønt. Dit Sorø var ude med kameraet og fangede dyr i skoven og landmænd på markerne.

Kom foråret i møde

Acacia Blomster har fået nye forsyninger af flotte og farverige planter til haven og hjemmet. Der er altid buketter klar, eller man kan selv vælge hvilke afskårne blomster man ønsker. Kan du ikke nå forbi i butikkens åbningstid, så fortvivl ej. Frøken Blomster, blomsterautomaten om hjørnet, er klar med skønne buketter, lige til at klikke ud af maskinen.
Kom foråret i møde

Glad genåbning hos Røde Kors

Røde Kors tøjbutik i Storgade genåbnede den 1. marts. De har altid mange spændende second hand-varer på lager, men dette forår har der været ekstra meget at vælge imellem pga. den lange nedlukning. Ventetiden har de frivillige brugt på at sortere varer og rydde op. De er gode til at finde de sager frem, som passer til sæsonen, og du kan gøre de mest forrygende fund i Røde Kors’ tøjbutik.
Glad genåbning hos Røde Kors

En velduftende nyhed

Fred. Jensen & Søn fører nu "Sun, Summer and Dreams in Bottles". Kom ind i dag og prøv de nye dufte!
En velduftende nyhed

Glade lingeridage hos Johs. Clausen

Glade lingeridage hos Johs. Clausen
Johs. Clausen på Storgade inviterer til glade lingeridage fra mandag den 26. april til og med lørdag den 1. maj. Så er det tid til lidt nyt lingeri, giver de i denne periode 25% rabat på alt lingeri fra Femilet og Triumph.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram