soroe-large

Elever kæmpede i videnskabskonkurrence

Fem elever fra 7.Y på Sorø Privatskole har netop deltaget i videnskabskonkurrencen ”Scandinavian innovation Award”. Konkurrencen skulle have foregået i Norge men blev pga. corona-situationen afviklet som et online-arrangement. Sorøs borgmester Gert Jørgensen har været med på råd i forhold til tilladelser og kommunens syn på ideen, ligesom erhvervsmanden Lorentz Jørgensen har givet holdet indblik i, hvordan man kunne finansiere sådan et projekt.
Elever kæmpede i videnskabskonkurrence

Fine filtvarer på museet

Fine filtvarer på museet
Sorø Museum - en del af Museum Vestsjælland - har endelig åben igen. I den anledning har butikken 20% rabat på alle GAMCHA filt varer. Du kan bl.a. finde tasker til mobilen eller rygsække til børn. De giver også en kop kaffe.

Murere søges til Kopp Sorø

Kopp Sorø har lynende travlt og søger derfor murere med tiltrædelse hurtigst muligt. De tilbyder et alsidigt og varieret job med tiltrædelse snarest muligt i en virksomhed, der står for høj faglighed og dygtige kollegaer.
Murere søges til Kopp Sorø

Sorø Kommune holder trivselsuge i uge 20

Sorø Kommune holder trivselsuge i uge 20
Sammen med Sorø Erhvervsudviklingsråd sætter Sorø Kommune fokus på medarbejdertrivsel efter et usædvanligt år med corona. Alle de kommunale arbejdspladser bliver opfordret til at sætte trivslen i centrum og arrangere en eller flere aktiviteter i løbet af ugen. Aktiviteterne planlægges og gennemføres lokalt på den enkelte arbejdsplads, og der vil være inspiration at hente i et idékatalog, som sendes ud til alle arbejdspladser. Kataloget rummer ideer til teambuildingøvelser som papirflyvningskonkurrence, fotostafet og mere samtalebaserede aktiviteter.

Sprængfyldt med vitaminer

Bliv klar til sommeren med gode vitaminer og kosttilskud fra Sorø Apotek. De har også fyldt hylderne med solcreme og midler mod insektbid.
Sprængfyldt med vitaminer

Ny medarbejder hos Nyt Syn Sorø

Ny medarbejder hos Nyt Syn Sorø
Natja Petersen startede i Nyt Syn Sorø den 15. marts 2021 og er glad for den varme modtagelse, hun har fået i Sorø, af både faste og nye kunder.

Dagens intention

"At finde dagens intention, altså en beslutning for denne dag, handler om at vågne op. Både fysisk og mentalt. Om at være til stede i de ting vi gør," skriver psykoterapeut Jane Lee.
Dagens intention

Glade lingeridage hos Johs. Clausen

Johs. Clausen på Storgade inviterer til glade lingeridage fra mandag den 26. april til og med lørdag den 1. maj. Så er det tid til lidt nyt lingeri, giver de i denne periode 25% rabat på alt lingeri fra Femilet og Triumph. Torsdag har de Micha-dag.
Glade lingeridage hos Johs. Clausen

Hvor længe endnu?

I forbindelse med, at samfundet åbnes mere og mere, hørtes forleden dette i Fuchsiahavens vinterhi: “Hvor længe skal vi mon være spærret inde? Skoler åbner, restauranter åbner; men vi må stadig stå og presse os mod ruderne! Vi glæder os til atter at komme ud i samfundet og blande os med alle vores beundrere.“ Tusind tak til Dorthe Falck for de fine forårsvignetter.
Hvor længe endnu?

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram