soroe-large

Nyt grønt fjernvarmeværk i Sorø under opførelse

Snart er Sorø Bioenergi klar til at levere grøn varme til mere end 2000 borgere i Sorø og omegn. Det nye fjernvarmeværk skal køre på lokalt have- og parkaffald, som sænker varmepriserne for byens borgere – og så er der hovedsageligt anvendt bæredygtige byggematerialer i byggeriet.
Nyt grønt fjernvarmeværk i Sorø under opførelse

Legepladser åbner igen

Legepladser åbner igen
Nu bliver der atter mulighed for at lege sig til røde kinder, sand i skoene og skrabede knæ på daginstitutionernes legepladser i Sorø Kommune. Siden april 2020 har de været lukket for offentligheden udenfor daginstitutionernes åbningstid.

Få overblik over vinduesudskiftning på 48 timer

Kopp Sorø er sjællandsmester i vinduesudskiftning og har derfor gjort det nemmere for husejerne at få overblikket over udskiftning og økonomi. Håndværksentreprenøren har lanceret en hjemmeside, hvor link til de forskellige tilskudsmuligheder er samlet. Når renoveringspuljen melder udsolgt, er håndværksfradraget en anden mulighed. I år er fradraget fordoblet og man nu kan få 25.000 kr. i fradrag pr. hjemmeboende over 18 år.
Få overblik over vinduesudskiftning på 48 timer

Mange konkurser i marts

Mange konkurser i marts
Corona-nedlukningerne har tæret på mange virksomheders likviditetsreserver og med udfasningen af hjælpepakkerne og usikkerheder med hensyn til hastigheden og omfanget af den økonomiske genopretning, er det sandsynligt, at virksomheder i visse sektorer fortsat vil have økonomiske udfordringer. Men hovedstaden er hårdest ramt.

Enhedslisten går til ministeren

"Enhedslisten i Sorø har gennem Folketingsmedlem Søren Egge Rasmussen henvendt sig til Indenrigs- og Boligminister Kaare Dybvad med henblik på at få afklaret, hvad beboere skal gøre, når de oplever, at for eksempel Sorø Kommune bruger mere energi på at forsvare egne beslutninger, end sørge for at lejernes interesser."
Enhedslisten går til ministeren

Sagen om Rådhusvej 4 sendt til Ankestyrelsen

Sagen om Rådhusvej 4 sendt til Ankestyrelsen
"Vi har som lejere taget svaret fra Sydvestsjællands og Lolland-Falsters politi til efterretning og er i dag gået videre med en klage til Ankestyrelsen," skriver Karsten Foskjær.

Nyt fra Radikale Venstre i Sorø

Der fandt på kommunalbestyrelsesmødet den 24. marts en helt unødig knægtelse sted af kommunalbestyrelsesmedlemmers mulighed for at benytte Initiativretten til at få forslag taget op direkte på et kommunalbestyrelsesmøde, skriver Radikale Venstre i Sorø.
Nyt fra Radikale Venstre i Sorø

Jeppe går 100 km fra Sorø til Holbæk

Jeppe Schou på 22 år har trænet i både strandens bløde sand, i kuperet terræn og på landevejen for at gøre benene klar til weekendens udfordring: 100 km. på 24 timer. Ruten starter ved Kongskilde i Sorø lørdag kl. 10 og slutter ved Tuse Næs. Hans mål med turen er krystalklart: at samle midler ind til, at indlagte børn i Danmark kan få et frirum fra sygdom.
Jeppe går 100 km fra Sorø til Holbæk

Lokalarkivet genåber

Lokalarkivet genåber
Lokalarkivet i Dianalund åbner 22.4. kl. 13-17. De åbner med en udstilling, mange har set hen til: ”Markante Kvinder i Lokalområdet”.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram