soroe-large

God Påske

Vi ønsker alle vores læsere og partnere en god Påske. Redaktionen er tilbage bag skærmen tirsdag. Send jeres opslag til redaktion@dit-soroe.dk
God Påske

Niels Løkkegaard fra Sorø bliver ny ledende overlæge

Niels Løkkegaard fra Sorø bliver ny ledende overlæge
Når Niels Løkkegaard bliver ledende overlæge i Medicinsk Afdeling, er det med ansvar for over 700 mennesker. Medicinsk Afdeling er den største afdeling på Holbæk Sygehus, og afdelingen har til opgave at undersøge og behandle patienter med medicinske sygdomme i fx hjerte, hormon- og stofskifte, lunger, nyrer, mave-tarm og lever.

Vi vælter ud i naturen

40 procent af danskerne har brugt naturen mere det sidste år end før Corona-nedlukningen, og knapt 9 ud af ti vil blive ved med det. Især de yngre er vilde med at komme ud. Det viser en ny Gallup-undersøgelse foretaget på vegne af Friluftsrådet. Da restauranter, fitnesscentre, biografer og resten af samfundet i foråret 2020 skulle lukke, søgte mange danskere derud, hvor der stadig var åbent: I naturen.
Vi vælter ud i naturen

Påskeåbent hos Birkemosehus

Påskeåbent hos Birkemosehus
Birkemosehus holder åbent alle dage kl. 10-16. Men ring og få en aftale på tlf. 5132 6016. Der er nye modeller og skind i gårdbutikken og små lam på mark og i stald. Råuld som naturgødning under sættekartofler. Giver hurtigere vækst og et større udbytte.

Skønne farver og glade blomster

Mulighederne er mange - besøg Midtsjællands Planteskole og find de forårsblomster der vil gøre sig flot i dine krukker. Savner du blomstrende buske og træer i din have, anbefaler planteskolen magnolia, også kaldet tulipantræ, som fås i mange sarte og elegante farver, ja helt fra rusten pink, lys rosa til hvid og gul.
Skønne farver og glade blomster

Tid til huller i ørerne

Tid til huller i ørerne
Fra tirsdag den 6. april 2021 er det igen muligt at få lavet huller i ørerne hos Fred. Jensen & Søn. Det fejrer de med et åbningstilbud helt frem til lørdag d. 10. april 2021.

Demokratiet blev stemt ude

Linda Nielsen, SF: "Med borgmesteren i spidsen benyttede de borgerlige partier deres flertal til at stemme sagerne ude af dagsordenen, før de blev behandlet og uden en debat.
Det er en nem løsning, men det er ikke en sympatisk løsning."
Demokratiet blev stemt ude

Klinik Lena Hartmann ønsker alle en rigtig dejlig påske

Klinik Lena Hartmann ønsker alle en rigtig dejlig påske
Lena Hartmann glæder sig meget til at byde hendes klienter hjertelig velkommen i klinikken for første gang den 6. april i år. Der er meget, der skal fejres. "Den 5. april 2021 er det 24 år siden, at jeg blev færdiguddannet zoneterapeut," fortæller Lena.

Andreas Jegstrup bliver ny vicekommunaldirektør i Sorø Kommune

Andreas Jegstrup, 57, kommer som vicekommunaldirektør til at udgøre Sorø Kommunes topledelse sammen med kommunaldirektør Søren S. Kjær. Med en solid baggrund inden for velfærdsudvikling og økonomi kommer han til at stå i spidsen for udviklingen af kommunens velfærdsområder.
Andreas Jegstrup bliver ny vicekommunaldirektør i Sorø Kommune

Inspiration til oplevelser i kultur og natur

Inspiration til oplevelser i kultur og natur
Kunsten i naturen, litteraturen i naturen, naturen i naturen. Naturen kan bruges på mange måder og der venter masser af spændende oplevelser derude, hvad enten du tager et staffeli, gode vandrestøvler eller en god ven under armen. Sorø Kommune har i fællesskab med Destination Sjælland lavet en ny hjemmeside, der giver inspiration til noget af alt det, du kan opleve på vores smukke egn. Den flotte nye hjemmeside linker til Det sker på Dit Sorø. 

Stor opbakning til udendørs træning

Efter en lang nedlukning for de indendørs fritidsaktiviteter, hvor online træning har været en fast del af programmet, er der nye toner i træningen for Sorø Taekwon-Dos elever. Ændrede restriktioner betyder nemlig at helt op til 50 personer kan samles udendørs til organiseret idræt.
Stor opbakning til udendørs træning

Påskekonkurrence hos AffaldPlus

Påskekonkurrence hos AffaldPlus
Påsken er en af de travleste perioder på AffaldPlus' genbrugs- og haveaffaldspladser. Sidste år havde de tæt på 32.000 indkørsler i løbet af Påsken. Kan du gætte, hvor mange besøgende de får i år.

Oprensning efter forurening

Sydvestsjællands Kloakservice A/S har hjulpet en kunde med at rense en rende i Noret. Firmaet i Sorø har hjulpet denne kunde med at fjerne forurenet vand/mudder, og den er nu renset.
Oprensning efter forurening

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram