soroe-large

Et nyt Sorø Magasin er på trapperne

Det nye Sorø Magasin rammer postkasserne i kommunen i uge 17 og vi glæder os til at præsentere kommunens borgere for endnu et flot magasin. I kommende Sorø Magasin har vi valgt at sætte ekstra fokus på Hus & Have i et nyt tillæg til Sorø Magasinet.
Et nyt Sorø Magasin er på trapperne

Se dig omkring

Se dig omkring
"Hvad holder du af? Når jeg stiller dette spørgsmål til mine klienter, er der en del der siger, at det ved de faktisk ikke," skriver psykoterapeut Jane Lee.

Klinikken åbner 6. april

Klinik Lena Hartmann genåbner tirsdag den 6. april. Og du kan nu bestille tid. Book online eller du kan ringe eller sende en sms til tlf. 20294323.
Klinikken åbner 6. april

I flot forårshumør

I flot forårshumør
Øjensynlig i Storgade har gjort vinduerne klar i foråret, og de brager igennem med fede briller, knald på farverne og unikke dekorationer, blomster og kunst. Dit Sorø var forbi med det nye kamera...

Kvalitet i byggeriet

Entreprenør Rådgivning ApS er en lille rådgivningsvirksomhed i Sorø, der rådgiver virksomheder i kvalitetssikring. Indehaver og stifter Jarl Christian har arbejdet i byggebranchen i mere end 20 år, de seneste 9 år med fokus på ledelse. Jarl er uddannet bygningssnedker og bygningskonstruktør med speciale i kvalitetssikring.
Kvalitet i byggeriet

Væk med slammet

Væk med slammet
Sydvestsjællands Kloakservice A/S i Sorø tømmer vejbrønde på højtryk for en af deres kunder, og de finder lidt af hvert! De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for forårsrengøring af afløbssystemet.

Sundhedsuddannelser får flere ansøgere

Fristen for kvote 2 ansøgninger er udløbet. Hele 10 procent flere ansøgere har søgt ind i år på en af Absalons uddannelser. Det glæder Rektor Camilla Wang, at særligt sundhedsuddannelserne har tiltrukket flere ansøgere.
Sundhedsuddannelser får flere ansøgere

Fransk brillehistorie hos Nyt Syn

Fransk brillehistorie hos Nyt Syn
Med Morel 1880 kollektionen tager vi tilbage i tiden og hylder Jules Morel og hans aftryk på historien. Find brillerne hos Nyt Syn i Holberg Arkaden.

Med ønske om bedre hjælp til tvangslukkede butikker...

I lyset af corona-nedlukningens varighed har regeringen 19. marts 2021 sammen med et bredt flertal i Folketinget bestående af Venstre, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet besluttet at foretage en række justeringer i hjælpepakkerne for at sikre, at flere virksomheder og lønmodtagere klarer krisen.
Bedre hjælp til tvangslukkede butikker

Flere høreapparater, styrket kræftindsats og gavekort

Med tillægsaftalen til budgettet for 2021 har Regionsrådet også afsat 20 mio. kr. til en erkendtlighed til alle medarbejdere i hele organisation som anerkendelse af den store og ekstraordinære indsats, der er ydet under Coronakrisens 1. og 2. bølge. Alle 20.000 medarbejdere i Region Sjælland vil modtage et gavekort, der kan anvendes på regionale restauranter, cafeer mv.
Flere høreapparater og styrket kræftindsats

Flere badepunkter

Flere badepunkter
Nu kan campingpladser, badehoteller og vinterbadeklubber opnå at blive mærket som Badepunkt, meddeler Friluftsrådet.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram