soroe-large

Venstre ser frem til kommunalvalget

Da Venstres medlem af kommunalbestyrelsen Maria Clausen går på barsel, indtræder Kasper Nygaard som suppleant for hende i resten af byrådsperioden. Da Kasper er Venstres spidskandidat ved det kommende kommunalvalg, omkonstituerer Venstres byrådsgruppe sig...
Venstre ser frem til kommunalvalget

Arkitekturråd i Sorø Kommune

For at tilvejebringe et mere kvalificeret og fagligt grundlag før en politisk beslutning anbefaler de Radikale i Sorø, at der nedsættes et Arkitekturråd.
Arkitekturråd i Sorø Kommune

Lad Café Tre Konger stå for Påskefrokosten

Lad Café Tre Konger stå for Påskefrokosten
Café Tre Konger tilbyder i år påskeplatte som take away fra torsdag d. 1. april til og med mandag d. 5. april 2021. Påskeplatterne kan afhentes i tidsrummet kl. 11-16. Se menuen her.

Påske Take Away fra Parnas

Påske og foråret står for døren. Vi går lysere tider i møde og det vil Parnas gerne fejre med jer - hjemme hos jer. Derfor har ParnasHuset kreeret en lækker Påskefrokost menu, så du skal blot invitere dem du holder af, anrette/lune maden og sige Værsgo!
Påske Take Away fra Parnas

NU er foråret på vej

Hvordan ser foråret ud hos dig? Dit Sorøs fotograf fangede dette billede af mangfoldigheden af små blomsterløg i fuldt forårsflor.
NU er foråret på vej

Vidunderlige Suserup Skov

"I går var min mand og jeg endnu engang afsted ud i naturen med madpakkerne. Denne gang gik turen til Suserup Skov, et vidunderligt område med uberørt natur. Her mødte vi denne flotte fyr, der forvandlede sig fra svamp til flot fyr," skriver Dorthe Falck. Tusind tak for billederne!
Vidunderlige Suserup Skov

Endnu et lån

Endnu et lån
Bo Mouritzen: "Enhedslisten er ikke tilhænger af en fyldt pengetank, slet ikke for lånte penge, og når Sorø Kommune igen og igen optager lån, så har det den konsekvens, at der bliver færre muligheder for fremtidens beslutningstagere til at vælge, hvordan de vil udvikle kommunen, i 2020 var der for eksempel båndlagt 51 millioner kr. der alene gik til afdrag."

Ingen grund til at skabe uro

Jens Nygaard, Formand for Teknik- og Miljøudvalget, og Bo Christensen, Formand for Kultur- og Fritidsudvalget: "Til de foreninger og brugere som måtte blive urolige, efter at have læst et indlæg fra Frederiksberg Lokalråd og Værkerne, omkring et salg af Den Gl. Skole på skolevej på Frederiksberg, vil vi gerne præcisere følgende: Kommunalbestyrelsen har ikke sat ejendommen til salg, hvilket også tidligere er oplyst til Lokalrådet og Ole Ring fra Værkerne."
Ingen grund til at skabe uro

Forårets tendenser til garderoben

Foråret ankommer stille og roligt i dametøjsforretningen Johs. Clausen i Storgade, og du kan glæde dig til de dejlige forårsfarver og nye klæder. Så står du og mangler en lun forårsjakke, en farverig skjorte, en fin nederdel eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at besøge butikken.
Forårets tendenser til garderoben

Påskehygge med Sorø Museum

Påskehygge med Sorø Museum
Påsken er traditionen tro fyldt med familiehygge og påskeæg. Tirsdag den 29. og onsdag den 30. marts kl. 11.00 - 15.00 kan du afhente en påskepose med inspiration til lidt påskefamiliehygge med vejledning til en sjov æggejagt.

Fyldt med forår

Broby Planteskole bugner af forårsbebudere, bl.a. skønne blå anemoner. De har også Fuji-kirsebær som er sprængfyldt af fine grønne knopper og påskeklokker med mange lyserøde blomster.
Fyldt med forår

Mulighed for hurtig genopretning, når restriktioner lempes

Vaccinationen af befolkningen og genåbningen af samfundet er begyndt. Store opsparinger, udbetalingen af feriepenge og ophobet efterspørgsel giver grobund for en kraftig stigning i aktiviteten, når økonomien i mindre grad begrænses af restriktioner. Aktiviteten ventes samlet set at være genoprettet mod udgangen af 2021, vurderer Nationalbanken.
Mulighed for hurtig genopretning, når restriktioner lempes

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram