soroe-large

Se din by og støt din by

Som lokale selvstændige optikere vil Nyt Syn i Sorø gerne opfordre dig til at bruge dine lokale forretninger – og ikke kun når du skal have nye briller. Støt dine lokale butikker nu, så sikrer vi sammen, at der fortsat er lokalt liv og handel. Nyt Syn er meget taknemmelige for, at de har haft lov til at holde åbent, så de har kunnet hjælpe deres kunder med synsudfordringer. Den lokale opbakning, som butikken har fået det seneste års tid under Corona-restriktionerne, har været uvurderlig.
Se din by og støt din by

Nyt smykke? Du vil elske det her

Nyt smykke? Du vil elske det her
Lange Guld Sølv Ure kender deres kunders smykkebehov, og der er derfor altid masser af skønne nyheder i butikken på Storgade. Dit Sorø var forbi og blev forblændet - se bare med her...

Kom til info-møde om LAG-midlerne

LAG-ordningen har næste ansøgningsfrist er 29. april. For at klæde mulige ansøgere bedst muligt på indbyder LAG Midt-Nordvestsjælland, som dækker bl.a. Sorø Kommune, til infomøde torsdag 25. marts kl. 19.00. På grund af corona-restriktionerne foregår det online via Microsoft Teams. Derfor skal man også tilmelde sig til mødet forud. Til gengæld kan man være med fra sofaen eller skrivebordet i sikker afstand og stadig have mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Kom til info-møde om LAG-midlerne

Forår og farver hos Øjensynlig

Forår og farver hos Øjensynlig
Øjensynlig har fået farverige nye stel og solbriller på hylden. Lækre stel fra Kirk & Kirk er landet i butikken, og de solbriller der har veget pladsen for de nye er sat forårs-ned.

Klima og miljø skal prioriteres højt

Abelone Bergløv: "I Enhedslisten syntes vi, at der især bør arbejdes på at udvide eng- og moseområder og den bynære natur. Begge indeks er faldet i perioden 2015 - 2020. Enhedslisten vil yderligere foreslå, at Verdensmålsambassadøren inddrages i processen med at komme med vilde ideer, der fremmer klima og miljø."
Klima og miljø skal prioriteres højt

Girltalk tilbyder gratis EmpowR-forløb til piger i alderen 13-16 år

Girltalk tilbyder gratis EmpowR-forløb til piger i alderen 13-16 år
EmpowR er hygge, snak og fællesskab. Gruppen har forskellige temaer, hvor deltagerne vender tanker og følelser om alt fra krop og identitet til selvværd og fremtiden. Forløbene er gratis og målrettet piger i alderen 13-16 år. Næste hold starter op i Sorø den 21. april 2021 kl. 17.00-19.00.

Nye kunstværker på hylderne og væggene i Galleri Soli

Så er foråret på vej og forårshumøret breder sig i Galleri Soli. Der er en masse værker af billedkunstner og galleriejer Soli Madsen og glasværker af datteren Cecilia Madsen, samt grafik af Klaus Brage. Der er rigtig god plads, endda i flere rum og to etager, så de besøgende kan færdes i god afstand.
Nye kunstværker på hylderne og væggene i Galleri Soli

PUST adopterer verdensmål

PUST adopterer verdensmål
Tirsdag eftermiddag overrakte formand for Børne- og undervisningsudvalget i Sorø Kommune Lars Damgaard et verdensmålsadoptionsbevis til PUST og sagde:
”Sundhed og trivsel handler ikke kun om fravær af sygdom. Det er en langt mere kompleks kombination af fysiske, mentale, følelsesmæssige og sociale faktorer. Jeg er glad for, at vi med PUSTs adoption af verdensmålene, igen får mulighed for at understrege vigtigheden af det arbejde, PUST allerede udfører. Jeg håber, at vi med denne fælles retning, yderligere kan udbygge samarbejdet imellem PUST og Sorø Kommune. I min rolle er jeg naturligvis særligt glad for, at også mange af vores børn og unge i Sorø Kommune har glæde af PUSTs arbejde."

Sorø Kommune tænker grønt og kører el-bil

De otte ny elbiler er blot de første i rækken. Kollegerne på rottebekæmpelsesområdet kan se frem til, at tre ud af deres fem biler ligeledes vil blive elbiler i løbet af det næste års tid.
Sorø Kommune tænker grønt og kører el-bil

Comwell sikrer aftale med staten

Comwell sikrer aftale med staten
Den nye aftale, som Staten og Kommunernes Indkøbsservice har lavet på vegne af staten, omfatter 13 af Comwells hoteller, bl.a. Comwell Sorø, og er gældende fra 31. marts 2021 og to år frem. Aftalen omfatter alle ministerier og styrelser og giver desuden regioner, kommuner og andre offentlige organisationer mulighed for indkøb af møder og konferencer hos Comwell.

Stemning af sol og forår

Selvom vinteren har svært ved at give slip, og foråret ikke rigtigt tager fat, så kan du stadig skifte den kolde og mørke stemning ud med et friskt pust og glade farver, ved at plante et væld af alle de smukke forårsbebudere, der er på markedet. Forårsblomster pynter til en hver lejlighed, både i din krukker, eller som fine dekorationer på spisebordet. Besøg Midtsjællands Planteskole - de står klar til at hjælpe med at finde de blomster der passer til dig og din stil.
Stemning af sol og forår

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram