soroe-large

Sorø Blomster byder foråret velkommen

Vårharer, påskelam og æg! Sorø Blomster bugner lige nu af påskepynt, chokolade, nougat og konfekt, vin og smukke evighedsbuketter. Der er også et flot udvalg af unikke lys i mange skønne forårsfarver. Derudover kan du naturligvis finde masser af smukke planter til både inde og ude. Dit Sorø var på besøg med kameraet.
Sorø Blomster byder foråret velkommen

Lækkerier hos Naturbar

Lækkerier hos Naturbar
Hos Naturbar finder du lækre økologiske sæber, bohemetøj af genanvendte silkesarier, strik af naturmaterialer og mange andre gode sager. Der er netop kommet en masse fine forårsnyheder, så Dit Sorø var forbi med kameraet.

Lad os gå foråret i møde sammen

Nu kan LOF Sorø tilbyde hold i naturen. De tilbyder undervisning i det fri i og omkring vores smukke Sorø. Der er træning mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Der er også et hold til dig!
Lad os gå foråret i møde sammen

SF klar med kandidater

SF klar med kandidater
SF Sorø har på et online medlemsmøde søndag d. 7. marts valgt kandidaterne til november måneds kommunalvalg. Ved et tidligere medlemsmøde i efteråret valgte medlemmerne nuværende byrådsmedlem Linda Nielsen som borgmesterkandidat, og nu skulle de øvrige kandidater findes.

Ingen privatisering af ældreområdet

Bo Mouritzen: "I forbindelse med først udstykningen af Rørstensgården på Frederiksberg og siden Pilegårdstrekanten i Dianalund er der sneget et politisk skifte ind. I lokalplanerne indføres private plejehjem. Enhedslisten ønsker ikke en privatisering af ældresektoren og ser friplejehjem, som et skridt ad den vej. Det er en meget vidtrækkende ideologisk konsekvens af et grundsalg!
Ingen privatisering af ældreområdet

Hjertesag

Brug din søndag d. 21. marts 2021 på at gøre en forskel og meld dig som indsamler ved Børns Vilkårs Landsindsamling på stopsvigt.dk. Så bidrager du til at flere børn og unge får hjælp og omsorg. Aflever din indsamlingsbøtte i Svegård Bog & idé, så kvitterer de med en kupon, der giver dig 20% rabat på dit næste bogkøb hos dem.
Hjertesag

MeToo-debat på biblioteket

MeToo-debat på biblioteket
2020 blev året, hvor 'metoo' for alvor kom på dagsordenen – ikke mindst i avisernes ‘breaking’-bjælker. Men hvor er retssikkerheden for de offentligt anklagede mænd? Debatten foregår den 17. marts på Zoom og er gratis.

Masser af genbrugsguld

Røde Kors butikken i Storgade har som resten af byen ventet tålmodigt på at måtte genåbne, og nu er de klar med en butik, som er fyldt til randen med skønt genbrug til alle aldre - strik, tasker, tæpper, bamser og meget mere.
Masser af genbrugsguld

Udsalg hos Fred. Jensen

Udsalg hos Fred. Jensen
Er du vild med Georg Jensen-smykker, så glæd dig over Fred. Jensen & Søns fantastiske udvalg af udgået Georg Jensen med hele -40 %. Først til mølle.

Hverdag igen

Hverdagsliv. "Igen er der en masse børn og unge der skal ud ad døren. Tidligt, for de skal i skole. Jeg ved fra min praksis, at mange forældre har set længselsfuldt frem til disse dage. Med rigtig god grund," skriver psykoterapeut Jane Lee.
Hverdag igen

Søg om støtte til aktiviteter i udeundervisningen

Som en hjælp til landets skoler og institutioner, der fra i dag skal undervise udendøre, har Friluftsrådet oprettet en pulje til lokale samarbejder, der kan gøre udeundervisningen bedre. Der er afsat fem millioner kroner fra Udlodningsmidler til Friluftsliv, og fristen for at søge om tilskud fra puljen er 1. juni 2021.
Søg om støtte til aktiviteter i udeundervisningen

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram