soroe-large

Storgade flager

Kalenderen siger 1. marts 2021, og efter regeringens udmeldinger er butikkerne i Storgade atter åbnet efter en meget lang nedlukning. Dit Sorøs fotograf tog lige et par stemningsbilleder af den stille og rolige summen, flagene der blafrer i vinden, og solen der skinnede på det handlende folk.
Storgade flager

Klæd dig i forårsfornemmelser

INbetween er fyldt med forårsnyheder. Kig ind og se bl.a. et herligt udvalg af lækkert strik i pastelfarver. Der er også matchende sommerhatte til.
Klæd dig i forårsfornemmelser

Aladdins hule

Aladdins hule
Døren er åben hos MetHe, håndspritten klar, og butikken er som Aladdins hule fyldt med dejlige nyheder, uanset om du leder efter den lille fikse taske til de mange gåture, fede sneakers, lækre krydderier, smukt påskepynt eller noget helt andet.

Bedre sent end aldrig - udsalget er i gang

Johs. Clausen i Storgade kan næsten ikke få armene ned, og de er ovenud lykkelige for, at de atter kan åbne dørene i butikken. Her er nemlig det længe ventet udsalg nu skudt i gang. Det begyndte allerede kl. 8 i morges, og der stod en lang kø udenfor...
Bedre sent end aldrig - udsalget er i gang

Så kan du igen købe biler hos Lysen

Så kan du igen købe biler hos Lysen
Lysen biler er også genåbnet, så du kan nu igen besøge dem og kigge på ny bil. Følg dem på Facebook for gode aktuelle tilbud. 

Sorø Privatskole øger sin internationale profil

Sorø Privatskole øger sin internationale profil
Sorø Privatskole er netop blevet godkendt som en del af det internationale uddannelsessamarbejde Erasmus+. I praksis betyder det, at skolen fra 2021-2027 kan søge EU-midler til at sende klasser afsted på studieophold i EU, ligesom skolen tilsvarende vil modtage klasser fra andre EU-lande.

Hvor er der en voksen i SFO’en?

SF Sorø: "Det er ubærligt, at børnene skal udsættes for så dårlige normering i den sidste del af deres børnehavealder. Det er baggrunden for, at SF på økonomiudvalgets seneste møde stillede et ændringsforslag om, at der tilføres 800.000 kroner til de børnehavebørn, som går over i ”før skole-SFO”."
Hvor er der en voksen i SFO’en?

Sorø kommunalpolitik - en radikal vinkel

For at styrke den politiske midte i Sorø Kommune har Radikale Venstre og Kristendemokraterne gået sammen i et valgforbund til kommunalvalget den 16. november 2021. De Radikale præsenterer her nogle af deres mærkesager.
Sorø kommunalpolitik - en radikal vinkel

Virtuelt byrådsmøde

Virtuelt byrådsmøde
På grund af den aktuelle corona-situation holdes Byrådets møde onsdag den 3. marts 2021 kl. 17.00 som et virtuelt møde. Mødet vil blive optaget og kan ses på kommunens hjemmeside dagen efter mødet.

Erhvervskonsulent til Sorø Erhverv

Vil du gerne arbejde for en kommune, der virkelig mener det, når de siger, de gerne vil skabe de bedste rammer for virksomhederne? Og vil du gerne servicere nogle af Danmarks bedste af slagsen? Så er det måske dig, de søger til stillingen som erhvervskonsulent i Sorø Erhverv.
Erhvervskonsulent til Sorø Erhverv

Tilbringer I tid nok sammen?

Tilbringer I tid nok sammen?
"Vi betragter det ofte som et vilkår. At vi har travlt. At ting skal gå hurtigt og vi næsten altid er på vej videre. Til det næste i kalenderen." Dit Sorø byder hjerteligt velkommen til psykoterapeut Jane Lee som blogger under overskriften Hverdagsliv.

Giver gode svar på glødende linjer

For at kunne hjælpe borgerne bedre - og for at skabe mere ro på de andre linjer - har Sorø kommune nu oprettet et callcenter med medarbejdere, som kan svare på spørgsmål fra borgerne om test, vacciner og kørsel. Sorø Kommunes callcenter for spørgsmål om corona åbner mandag d. 1. marts og kan træffes alle hverdage fra 9-12 på telefonnummer 57 87 60 45.
Giver gode svar på glødende linjer

Velkommen tilbage!

Frivilligcenter Sorø meddeler, at Mødrehjælpens lokalforening i Ringsted og Sorø nu byder velkommen tilbage: Vi har SAVNET Jer! Bemærk de ændrede åbningstider.
Velkommen tilbage!

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram