soroe-large

Jubii

Jubii
Sy og Rens glæder sig til at åbne på mandag. Det sker allerede kl. 8. "Vi er spændt på, om I kan kende os igen (med coronahår). Hvem glæder sig ikke til frisøren åbner igen. Det gør vi."

Lækre forårsnyheder

Englunds Have i Munke Bjergby har fine forårsnyheder i butikken. "Der er både vaser, skjulere og forårsplanter," meddeler Maria Englund. Kender du én, der fortjener et knus igennem en buket, så tøv ikke med at kontakte butikken. Det er vigtigt, du bestiller i god tid på tlf. 41 83 84 84, gerne pr. SMS.
Lækre forårsnyheder

Sorø Kommunes natur er 41. bedst i Danmark

DN Sorø: Vi er som borgere i Sorø Kommune glade for naturen som omgiver os. Men en ny analyse af kommunernes naturkapital placerer kommunen som nummer 41 med 24 point ud af 100 mulige. Det er et point ringere end landsgennemsnittet på 25. point.
Sorø Kommunes natur er 41. bedst i Danmark

Røde Kors genåbner butikker mandag

Røde Kors genåbner butikker mandag
Røde Kors Butikkerne i Sorø genåbner mandag den 1. marts. Det drejer sig om Møbelbutikken, Industrivej 7 og tøjbutikken, Storgade 14.

Åbent online

Hver uge viser Julie, på instagramprofilen detkollektiveklaedeskab_soroe, løbende kvalitetstøj frem via billeder, videoer og lives. Medlemmerne kan reservere tøjet og senere afhente deres ”nye” tøj uden for butikken i Østergade 8b st.th., hvor det også er muligt for medlemmerne at aflevere tøj.
Åbent online

Lokalekabale på coronamåden

Lokalekabale på coronamåden
Vi nærmer os den tid på året, hvor Sorø Kommunes frivillige foreninger og aftenskoler retter blikket mod den kommende sæson og indgiver deres ønsker til tider i lokaler og haller. I år betyder forsamlingsrestriktionerne, at fordelingen af lokaler og haltider i år vil ske administrativt på baggrund af foreningernes ønsker.

Online Åbent Hus på læreruddannelsen

Overvejer du at uddanne dig til lærer? Hør mere om uddannelsen og dine mange forskellige muligheder ved Online Åbent Hus på Professionshøjskolen ABSALON. Det sker via Zoom Webinar: Mandag den 1. marts kl. 18.30-19.30.
Online Åbent Hus på læreruddannelsen

Online Åbent Hus på sygeplejerskeuddannelsen

Online Åbent Hus på sygeplejerskeuddannelsen
Overvejer du at uddanne dig til sygeplejerske? Så hør om uddannelsen og dine muligheder ved Online Åbent Hus. Det sker via Zoom Webinar: Torsdag den 25. februar kl. 18.30-20.30.

Region Sjælland sænker COVID-19 beredskabet

Antallet af indlagte med COVID-19 fortsætter med at falde, og det får Region Sjælland til igen at gå ned i beredskab. Det betyder, at flere aktiviteter på sygehusene kan genoptages.
Region Sjælland sænker COVID-19 beredskabet

Nogle personer kan ikke bruge mundbind

Der er ikke krav om at kunne dokumentere, at man er fritaget for at bære mundbind eller visir. Tvivlen skal derfor altid komme den enkelte til gode. Et badge er derfor ikke dokumentation for fritagelse, og man kan også være fritaget, selvom man ikke har et badge på.
Nogle personer kan ikke bruge mundbind

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram