soroe-large

Stevns Kommune henter ny kommunaldirektør i Sorø

Sorø Kommunes vicekommunaldirektør Henrik Nielsen tiltræder en stilling som kommunaldirektør i Stevns Kommune den 1. april. Henrik Nielsen vil være fuldt aktiv i Sorø Kommune frem til påske og vil fortsat varetage sin nøglerolle i kommunens coronaberedskab frem mod den forhåbentlig forestående genåbning af samfundet.
Stevns Kommune henter ny kommunaldirektør i Sorø

Middellevetiden er steget

Middellevetiden er steget
COVID-19-pandemien, der ramte Danmark i foråret 2020, har ikke påvirket dødeligheden i et omfang, der gør, at udviklingen afviger fra den generelle tendens siden starten af 1990'erne, hvor middellevetiden er steget næsten hvert eneste år. I vores landsdel er middellevetiden 78 år for mænd og 82 år får kvinder.

GF Vestsjælland er tilgængelig på tlf.: 72 24 41 61

Selvom GF Vestsjællands kontorer er lukket for personlig betjening, er de klar til at hjælpe med en uforpligtende gennemgang af dit forsikringsbehov.
GF Vestsjælland er tilgængelig på tlf.: 72 24 41 61

Optimisme på DN Sorøs årsmøde

Optimisme på DN Sorøs årsmøde
Der var fin dialog efter formandens mundtlige beretning på DN Sorøs digitale Årsmøde. Her præsenteres bestyrelsen.

Vinterferie i INbetween

INbetween har lyst til at forkæle kunderne i vinterferien, så når du shopper for minimum 199 kr. i webshoppen i vinterferien (t.o.m. 21. februar), så kvitterer de med en GRATIS INbetween mulepose.
Vinterferie i INbetween

Ryd op i garderoben

Vinterferien er et godt tidspunkt at gå garderoben igennem og få ryddet ud af alt, som ikke længere passer eller bare ikke bliver brugt. HUSK at du hos INbetween altid har fuld retur-ret! Det betyder, at du i denne tid, hvor I ikke kan prøve tøjet i butikken, blot kan købe et udvalg med hjem, og så refunderer de bare beløbet for de styles, som I ikke ønsker at beholde.
Ryd op i garderoben

Kom ud hver dag

Kom ud hver dag
Selvom mange ting er lukket, så er naturen åben og byder på masser af sjove aktiviteter. Friluftsrådet guider dig til ni sjove ting, så du kan komme ud med børnene hver dag i vinterferien.

Skøn leg med is

"Skovbørnehaven Skovhuset har nydt frostvejret og har kørt frosttema," skriver Vibeke Madsen, pædagogmedhjælper. Mange tak for billederne.
Skøn leg med is

Opadstræbende

Opadstræbende
Træer mod den blå frostklare himmel. Mange tak til Jens Rasmussen for billederne taget på Valentins Dag.

Sne over sø

Mange tak til Inge-Lise Nielsen for et par skønne fotografier af snedækkede Sorø.
Sne over sø

Hvidt i hvidt

Hvidt i hvidt
"I morges kl. 8.45 ved badebroen ved Parnas. Alt gik ud i et," skriver fotografen - Katrine Mauritsson. Mange tak for billedet.

Søen sneklædt

Sorø Sø beklædt i sin flotte vinterdragt blev fotograferet af Trine-Lise Flannum-Larsen, der var på søndagstur rundt søen med manden d. 14. februar. Hjerteligt tak for billederne. 
Søen sneklædt

Sorø Sø!

Sorø Sø
Sne og sol ved søen gav smukke pastelfarver. Tusind tak til Klaus Leander Larsen for billedet.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram