soroe-large

Årets frivillige ledere

Hvem skal hædres som årets frivillige ledere i Sorø Kommune? Kender du en leder, der fortjener anerkendelse for at gøre noget særligt for andre i foreningen? Så er det nu, I skal indstille vedkommende til Årets Lederpris eller Årets Ung Lederpris. Sidste frist for at indsende forslag er 8. marts 2021 – og priserne uddeles i maj måned.
Årets frivillige ledere

Du må godt prioritere dit syn

Du må godt prioritere dit syn
Selv om der stadig er corona-restriktioner i Danmark, må optikere holde åbent, fordi du skal kunne få hjælp til dit syn. Så tøv ikke med at kontakte Nyt Syn i Holberg Arkaden eller booke en tid online.

Skitur om søen

Helmer Breindahl har indsendt disse fine billeder fra en tur på ski Sorø Sø rundt. Mange tak!
Skitur om søen

Er du klar til at ændre dit liv?

Er du klar til at ændre dit liv?
Nu har du muligheden for at få den viden og den motivation, der skal til for at ændre din hverdag til det bedre, hvis du har sygdommen KOL. Der er enkelte ledige pladser tilbage på Sorø Sundhedscenters kommende kursus ”Lev bedre med KOL.”

Vinterkulden klares med uld- og skindprodukter

Gårdbutikken Birkemosehus har ny strik i dansk pelsuld og håndværkergarn. Huer og pulsvarmere vævestrik og lækker vest i øko lammeuld eller håndværkergarnet. 50% rabat på grå sko str. 42. 30% rabat på restpartier af hyrdegarn. Afhentes v. gårdbutikken, sendes eller leveres i nærområdet i Sorø. Ring tlf. 5132 6016 og få en aftale.
Vinterkulden klares med uld- og skindprodukter

Ny kulturaftale satser på børn og unge

Ny kulturaftale satser på børn og unge
Sammen med de andre fem kommuner i Kulturregion Midt- og Vestsjælland har Sorø Kommune netop indgået en fireårig kulturaftale med Kulturministeren. Børn og unge er i fokus i aftalen. I Sorø Kommune har man allerede gode erfaringer med at integrere kulturforløb i dagtilbud og skoler.

400 iværksættere kan få tilskud til nye kompetencer

Coronarestriktioner presser iværksættere og kræver udvikling af nye kompetencer. Gennem en ny iværksætterpulje på 20 mio. kr. får de mindste iværksættere nu mulighed for at få et ekstraordinært stort tilskud til kompetenceudvikling. Iværksætterpuljen er åben for ansøgninger fra mandag den 15. februar og frem til 31. december 2021.
400 iværksættere kan få tilskud til nye kompetencer

Ændret hjælp til selvstændige

Ændret hjælp til selvstændige
Sorø Erhverv forsøger løbende at skabe overblik over universet af kompensationsordninger til erhvervslivet i Sorø Kommune. Flere ordninger er pt sat på hold for ansøgningerne grundet de mange nye tiltag.

Prøv Byportalen gratis

Vil du gerne promovere din virksomhed, forening eller kulturinstitution lokalt? Så kan du nu prøve byportalen gratis med et opslag.
Prøv Byportalen gratis

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram