soroe-large

Pilegaardstrekanten - høringssvar fra Radikale Venstre Sorø

Sorø Kommunes lokalplanforslag er et glimrende grundlag for en ny bydel på Pilegårdstrekanten i Dianalund. Radikale Venstre i Sorø Kommune har disse bemærkninger og forslag.
Pilegaardstrekanten - høringssvar fra Radikale Venstre Sorø

Dine svar skaber gode tilbud

Dine svar skaber gode tilbud
De 2.000 inviterede deltagere i undersøgelsen fra Sorø Kommune repræsenterer ung som gammel, ufaglært, faglært, højtuddannet og syg som rask. "Hvis mange svarer, kan vi danne os et sikkert billede af, hvem vores borgere er og hvad de har brug for - i sundhedsmæssig forstand. Vi er gode til at indrette vores tilbud, efter vores borgeres behov, fordi vi søger den viden. Jeg kan kun opfordre vores borgere til at deltage, så vi kan fortsætte det gode arbejde," siger formand for Social og Sundhedsudvalget i Sorø Kommune, Lars Schmidt.

Tryghedsprik - de ældste er de næste

Der er sendt fysisk brev eller brev i e-Boks til dem tirsdag og onsdag i denne uge. Men det er ikke alle i den aldersgruppe, som er helt fortrolig med breve fra det offentlige, og med at booke tider på internettet. Så derfor er det vigtigt, at deres nære spørger dem, om de har fået post, og om de har brug for hjælp til at booke tid, siger leder af Sundhed og Omsorg i Sorø Kommune, Pia Nyborg Hansen.
Tryghedsprik - de ældste er de næste

Corona getaway på Kragerup Gods

Corona getaway på Kragerup Gods
På Kragerup Gods holder de nu hotellet åbent i uge 6, 7 og 8 med ankomst torsdag, fredag eller lørdag. Godset tilbyder et ophold inkl. lækker portionsanrettet tapasplatte og dessert samt morgenmad, som kan nydes på værelset, hvor de sørger for et opdækket bord klar til jer.

Husk kærlighedsbuketten - i god tid

Valentins dag er lige om hjørnet, og det betyder jo, traditionen tro, at der skal sendes masser af roser til den du elsker. Vil du være sikker på, at du også kan få sendt eller hentet en smuk buket, så er det en god ide at bestille i rette tid. Hos Acacia Blomster vil de gerne være sikre på, at ingen går forgæves, så de har en tidsfrist på bestillinger. Det er senest den 10. februar 2021.
Husk kærlighedsbuketten - i god tid

Kyndelmisse

Kyndelmisse
"Det var en herlig travetur ," skriver Tina Elf, der har indsendt en håndfuld billeder fra kyndelmisse, taget i det smukke solrige vejr ved Sorø sø på Akademigrunden. Vi siger mange tak. 

Find skøjterne frem!

Isen på Skøjteflommen er farbar, meddeler Sorø Kommune. En koldfront ligger over Danmark og Skøjteflommen er klar til issport og leg. Ophold og brug af Skøjteflommens arealer sker på eget ansvar!
Find skøjterne frem!

Skøjtevejr

Ja, så kom skøjterne i brug på Flommen. Bente Sewohl fra Dianalund har indsendt dette sneflotte foto. Mange tak!
Skøjtevejr

Vinterleg

Vinterleg
Trange tider langsomt skrider, vinteren strenges, sneen fyger, og det er koldt. Men heldigvis kan man kælke og skøjte, og de allermodigste benytter lejligheden til et forfriskende vinterbad. Dit Sorø havde kameraet med til Skjolden!

Lyse moderne lokaler udlejes til erhverv

Lyse moderne lokaler udlejes til erhverv
Mangler du kontor eller klinik? Nem adgang fra afkørsel 37 og tæt på centrum. Egen indgang. To lokaler på 12 m2 inkl. eget køkken og lagerrum. Adgang til toilet og bad.

Ligestilling i kunsten er også et verdensmål

Direktør for Sorø Kunstmuseum Anna Krogh har en usynlig strategi. En strategi, som hun sjældent italesætter, men som falder hende helt naturligt, når hun skal vælge, hvilke kunstnere, der skal udstilles på museet. Kvinderne skal være synlige. Og de skal repræsenteres på lige fod med de mandlige kunstnere. Sorø Kunstmuseum adopterer som den første kulturinstitution i Sorø Kommune et verdensmål.
Ligestilling i kunsten er også et verdensmål

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram