soroe-large

Bank på døren

Venter du på en pakke fra PostNord, eller fristes du af noget i vinduet hos MetHe, skal du blot banke på døren (naturligvis indenfor butikkens åbningstider). Der er mange flotte nyheder i vinduerne, og står du og mangler en lækker taske, en lun cardigan eller en liflig værtindegave, så er det stadig muligt.
Bank på døren

Region Sjælland går ned i COVID-19 beredskab

Region Sjælland går ned i COVID-19 beredskab
Et faldende antal indlagte med COVID-19 får Region Sjælland til at gå ned i beredskab. Det betyder, at regionen begynder at planlægge genoptagelse af normal aktivitet. De patienter, der nu får genoptaget deres behandlingsforløb, vil få direkte besked fra den behandlende afdeling.

Gensynsglæden er lige om hjørnet

Regeringen og sundhedsmyndighederne vurderer, at de mindste skolebørn fra 0. – 4. klasse har mindst indflydelse på smittespredningen, og af hensyn til børnenes trivsel, generelle sundhedstilstand og læring kommer de tilbage i skole fra d. 8. februar. Det gælder også for SFO, fritidshjem og klubtilbud for de samme alderstrin. I Sorø Kommune drejer det sig om næsten 1.250 børn, hvoraf en mindre andel dog har gjort brug af nødpasning.
Gensynsglæden er lige om hjørnet

Forkæl en du elsker

Forkæl en du elsker
Kaffebar, Sorø Blomster, Fred. Jensen & Søn og INbetween har i samarbejde lavet en skøn Valentines-gave til kvinder. Gaven indeholder 6 romantiske gaver, og den er selvfølgelig pakket fint ind med hjerter og chokolade. Prisen er KUN 300 KR. (værdi ca. 500 kr.).

Live udsalg hos INbetween

Kig med den 7. februar fra kl. 15, når der igen er udsalg med masser af lækre styles med 50-70 % rabat til teens af begge køn samt kvinder.
Live udsalg hos INbetween

Spil bridge online

Det er jo så kedeligt, at vi ikke kan mødes og spille, så derfor har Sorø Bridgeklub oprettet en tirsdags- og en torsdagsklub på nettet. I uge 7 er der vinpræmier i torsdagsklubben, og i uge 8 er der i tirsdagsklubben. Det er gratis, og nye medlemmer er velkomne fra hele regionen.
Spil bridge online

Kragerup Gods søger en stærk lederprofil til deres aktivitetspark

Kragerup Gods søger en stærk lederprofil til deres aktivitetspark
Kragerup Gods søger en stærk lederprofil til deres aktivitetspark, der omfatter klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce, fodboldgolf, MTB track, Archery attack, teambuilding og events. Du skal være udadvendt, i god fysisk form og elske at præstere gennem dine medarbejdere. Du går foran og er en god teamleder for staben af instruktører og receptionsmedarbejdere.

Forfatteraften med Janni Pedersen

Janni Pedersen er et kendt ansigt på TV2 som studievært og kriminalreporter. Privat er hun gift med journalist Kim Faber. Ægteparret debuterede i 2019 som forfattere med krimien ”Vinterland” og året efter fulgte ”Satans sommer”. Krimierne blev en succes - læserne tog rigtig godt imod dem og anmelderne var rundhåndede med stjernerne. Foredraget er planlagt den 31. marts på Sorø Borgerskole og arrangeret af LOF Sorø i samarbejde med Sorø Bibliotek.
Forfatteraften med Janni Pedersen

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram