soroe-large

Sund takeaway

Lottes Homeparty på Norgesvej har sunde og fedtfattige retter på menuen. Fra den 3. februar kan du bestille mad ud af huset onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Se hele menuen på hjemmesiden og bestil på tlf. 40 50 66 84.
Sund takeaway

Ny variant af årets indendørs mesterskaber i dansk roning

Ny variant af årets indendørs mesterskaber i dansk roning
eKaproning! Sorø Roklub stillede til start med nitten kaproere og opnåede 8 Guld – 2 Sølv – 1 Bronze, her hvor landets bedste roere kommer til start i alle klasser, og hvor der også var deltagelse fra Færøerne, Tyskland, USA og helt fra Australien.

Duften af forår

Duften af forår spreder sig i blomsterbutikken i den gamle stald i Munke Bjergby. "Der er netop kommet smukke Helleborus og en masse andre fine forårsbebudere," meddeler indehaver Maria Englund, der åbnede butikken for ca. et år siden.
Duften af forår

Flot start på februar

Flot start på februar
Mange tak til Bente Sewohl for at indsende dette dejlig vinterbillede med sol, frost og blå himmel fra Byparken i Dianalund.

Gå dig glad

Dit Sorøs fotograf var ude og gå en lille tur ved Skøjteflommen, mens der stadig var stille på isen. Hun mødte flere der var ude og nyde det kolde, men dejlige vejr. Bl.a. 'tandlægedamen' og 'gamle Jette', som de selv sagde det, og som gik videre med et smil og sagde: "Gå dig glad - det gør vi."
Gå dig glad

Årsmøde i DN Sorø

Årsmøde i DN Sorø
Der indkaldes til Årsmøde i DN Sorø tirsdag den 9. februar 2021 kl. 19.00. Mødet holdes digitalt via Zoom. Årsmødet vil have et program iflg. vedtægterne.

Rundt om Tuelsø

Vintervejret gav anledning til en smuk tur omkring Tuelsø fredag formiddag. Tusind tak til Lene Keinicke for fotoserien. 
Rundt om Tuelsø

Hejre over Akademiet

Hejre over Akademiet
Søs Savage fangede den smukke hejre på vej henover Akademiet i går. Tusind tak for at sende den videre her.

Sorøs plejecentre er færdigvaccinerede

Regionen har lavet en stram prioritering af de vacciner, der er tilgængelige, så der var sikkerhed for, at de beboere, der er blevet vaccineret første gang også kunne blive færdigvaccineret. Det er vigtigt, for det er de mest sårbare borgere, vi har, siger leder af Sundhed og Omsorg i Sorø Kommune, Pia Nyborg Hansen.
Sorøs plejecentre er færdigvaccinerede

Endnu en aflysning af levende jazz i Sorø

Endnu en aflysning af levende jazz i Sorø
Så slukkedes det sidste håb om at lytte til levende jazz denne vinter. Forlængelsen indtil 1. marts af de gældende corona-forbud medfører aflysning af koncerten med ”Soul Station” kvartetten på Café Tre Konger den 26. februar. Alle de øvrige jazzkoncerter, der skulle være spillet i Sorøs vinterjazzprogram var i forvejen aflyste eller flyttet til senere tidspunkter.

Regler på genbrugspladserne

Alle genbrugspladserne og haveaffaldspladserne hos AffaldPlus er fortsat åbne i normal åbningstid, men efter sundhedsmyndighedernes seneste restriktioner har de indført tiltag, når du besøger deres pladser. 
Regler på genbrugspladserne

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram