soroe-large

Drøftelse om Alléhuset

På aftenens virtuelle byrådsmødet er der bragt en drøftelse af Alléhuset på dagsordenen. Bygningen blev solgt af kommunen i 2017 med henblik på at omdannelse til boliger, men projektet virker ikke igangsat. Derfor skal det drøftes, om kommunen skal rette en bekymringshenvendelse til den nye ejer.
Drøftelse om Alléhuset

Take away fra Lottes Homeparty

Take away fra Lottes Homeparty
På Norgesvej ligger en perle for alle der holder af god mad. Lotte har længe været kendt i Sorø og omegn for diner transportable til hverdag og fest, og i en periode har køkkenet også haft tilknyttet en hyggelig a la carte restaurant. Fra den 3. februar 2021 kan du bestille mad ud af huset onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Gåtur i sol og sne

Knasende frost og masser af D-vitaminer. Mange tak til Lene Keinicke for fine billeder fra en gåtur i sol søndag eftermiddag.
Gåtur i sol og sne

Vinter ved Pedersborg Sø

Vinter ved Pedersborg Sø
Mange læsere har fulgt vores opfordring om at sende vinterbilleder af smukke Sorø. Diana Walker tog de skønneste billeder søndag ved Pedersborg sø og kirke. Mange tak. 

Smuk tur i Bromme

Det kortvarige snefald gav anledning til mange flotte fotografier. Anette Don Christensen var en tur rundt i Bromme Skov samt rundt om Bromme Lillesø.
"Min far ville lige have et billede af granplantagen ved Bromme Lillesø, og så tog jeg et billede af ham," skriver Anette. Tusind tak for billedet.
Smuk tur i Bromme

Stor geografisk spredning på 9 LAG-støttede projekter

Stor geografisk spredning på 9 LAG-støttede projekter
Bestyrelsen endte med at indstille 9 ud af 26 ansøgte projekter. Der blev brugt lidt over 2 mio. kr. af de i alt knap 6 mio. kr., der i 2021 er afsat til at støtte projekter, der kan være med til at skabe liv og vækst i landdistrikterne i de fem kommuner Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø.

“Det Kollektive Klædeskab” åbner butik i Sorø

Ejer og daglig leder, Julie Veje Bastholm, har i dage disse travlt med at få det hele på plads til åbningen i butikken, Østergade 8b, stuen til højre. Corona-restriktioner gør, at den fysiske butik ikke kan åbne dørene på vid gab den 1. februar, men så kører Julie LIVE-videopræsentationer på Instagram, hvor man kan reservere tøjet og komme og hente det ved døren.
“Det Kollektive Klædeskab” åbner butik i Sorø

Bliv testet før plejehjemsbesøg

Smittetallene er faldende i Sorø Kommune, vacciner er på vej. Men vi er stadig inde i en afgørende fase af smitteforebyggelse. Overvej derfor at blive testet, inden du besøger et familiemedlem på et plejecenter, opfordrer Social- og Sundhedschef.
Bliv testet før plejehjemsbesøg

12 unge sigtet

Klokken 21.22 fredag fik politiet en anmeldelse om at en flok unge mennesker holdt en form for udendørs fest med høj musik på Alleen i Sorø. En politipatrulje var kort efter på stedet, og her stødte betjentene på 12 unge, der alle 12 blev udstyret med 'en sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet' og sat til at rydde op efter sig. Det skriver politiet.
12 unge sigtet

En ny hjemmeside eller webshop

Vidste du, at partnere hos Dit Sorø kan få en ny hjemmeside i WordPress for blot kr. 3000,- ex moms? Og hvis du ønsker en webshop på din hjemmeside, kan vi også levere dette til en meget konkurrencedygtig pris.
En ny hjemmeside eller webshop

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram