soroe-large

Røde Kors Hjemmet i Sorø søger køkkenmedhjælper

Vil du arbejde med afsæt i visionen: ”Det gode liv”? Vil du være en del af en organisation i udvikling, hvor du kan få mulighed for at sætte dit præg? Røde Kors Hjemmet i Sorø søger en køkkenmedhjælper 20 timer om ugen i dagtimerne i hverdagen med tiltrædelse den 1. marts eller efter aftale.
Røde Kors Hjemmet i Sorø søger køkkenmedhjælper

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside
Enhedslisten Sorø har netop lanceret en ny hjemmeside med et indbydende og mere brugervenligt design: "Vi er glade for og stolte over at kunne præsentere vores nye hjemmeside netop nu, hvor den kommunale valgkamp så småt går i gang."

Tak for julelyset

Lyspunkter i en mørk tid. Sorø Julefond siger hjerteligt tak til alle der har bidraget til årets julebelysning. 
Tak for julelyset

Alle kommunale byggegrunde udsolgt i Sorø By

Alle kommunale byggegrunde udsolgt i Sorø By
Der er udsolgt af kommunalt udstykkede byggegrunde i Sorø by. De sidste parcelhusgrunde på Rørstensgården og Engstien er solgt her i starten af 2021. Også den kommunale udstykning omkring Færøvej i Dianalund er tæt på at være udsolgt.

Efter vinter kommer vår

De forbud der foreløbig gælder til 7. februar (og måske forlænges!) har frataget os troen på, at der kan gives koncerter midt i februar. Af samme årsag er en af vinterprogrammets koncerter helt aflyst. Den tilrejsende amerikanske basunist Jigg Whigham skulle have spillet på Kunstnergaarden i Dianalund, og det har desværre ikke været muligt at aftale en ny dato senere på året. Tilbage er en enkelt vinterkoncert allersidst i måneden, fredag den 26. februar, hvor der stadig tør håbes på at restriktionerne er lempet, så der kan åbnes for musikken på Café Tre Konger. Her er lagt op til en herligt swingende aften med kvartetten ”Soul Station”, som spiller lige-ud-ad-landevejen bop.
Efter vinter kommer vår

Lokal mægler: 2020 har været det bedste år nogensinde

Lokal mægler: 2020 har været det bedste år nogensinde
Nogen gange skal det åbenbart være skidt, før det bliver godt, lyder et gammelt ordsprog. Præcis sådan har de det i Nybolig Sorø, hvor 2020 har vist sig at være forretningens bedste år til dato, målt på antallet af bolighandler. I forhold til 2019 har forretningen øget sit salg med 14 procent, og er for 9. år i træk den mest sælgende ejendomsmægler i Sorø Kommune.

Få leveret af din lokale fagmand

El-Salg Sorø har lukket deres fysiske butik i Absalonsgade, men de kan stadig levere de varer, du køber hos deres elektrikere og montører. De kan levere et bredt udvalg af varer som f.eks. vaskemaskiner, køleskabe, opvaskemaskiner, ovne, støvsugere og mange andre husholdningsprodukter. Ring til dem på tlf. 57821800 eller send en e-mail.
Få leveret af din lokale fagmand

Spildevandsafgørelse

Sorø Kommune giver afslag på Sorø Spildevands A/S ansøgning om at lede urenset separatkloakeret regnvand direkte ud i Sorø Sø. Sorø Kommunes afgørelse kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet i henhold til § 91 og § 98 miljøbeskyttelsesloven og § 75 i vandforsyningsloven.
Spildevandsafgørelse

Et godt tilbud til piger i alderen 13-16 år

Et godt tilbud til piger i alderen 13-16 år
Kender du en pige, der vil have godt af at mødes med jævnaldrende til ærlige snakke om alt, hvad der rører sig i unge pigers liv? EmpowR-grupper starter nu op i Sorø. EmpowR er hygge, snak og fællesskab. Gruppen har forskellige temaer, hvor deltagerne vender tanker og følelser om alt fra krop og identitet til selvværd og fremtiden. Forløbene er målrettet piger i alderen 13-16 år.

Vinter ved Sandagermosen

Mange tak til Jens Rasmussen for et par strålende vinterbilleder fra torsdag den 14. januar ved Sandagermosen.
Vinter ved Sandagermosen

Søndagstur til Tuel Sø

Søndagstur til Tuel Sø
Mange tak til Vibeke Beltoft for et par fine fotografier fra søndagsturen den 17. januar til Tuel Sø. "Det ene foto viser Sorø Lystfiskerforenings bro, det andet 10 hejrer forsamlet på isen, set fra Sorø Lystfiskerforenings bro," skriver Vibeke.
enhedslisten banner

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram