soroe-large

Lille Claus vil blive søsat i slutningen af april

Lille Claus vil blive søsat i slutningen af april. Det betyder at turbåden vil være klar, lige så snart myndighederne tillader aktiviteter af den karakter. Det nøjagtige tidspunkt for søsætningen ligger endnu ikke fast, men vil blive meddelt på Facebooksiden, så snart det er besluttet.
Lille Claus vil blive søsat i slutningen af april

Take away hver aften

Café Tre Konger tilbyder take away hver aften fra kl 17 til 20. Du kan bestille fra menukortet online på deres hjemmeside eller ringe fra kl 15 til 20 på 57834114. Søndag er der stegt flæsk!
Take away hver aften

Take away fra Støvlet Katrines Hus

Take away fra Støvlet Katrines Hus
Støvlet Katrines Hus holder skruen i vandet, hovedet højt og håber på de snart må invitere jer indenfor igen. Indtil da tilbyder de take away fra torsdag til og med lørdag. De har gjort det nemt for jer at sammensætte jeres egen menu.

Første stik i Sorø Kommune

Den 6. januar 2021 blev de første beboere på plejecentre i Sorø Kommune vaccineret mod Corona. Årets første sne landede samme dag, og det var nok det, de fleste vil huske dagen for. Men på to plejecentre i Sorø Kommune var opmærksomheden rettet mod noget helt andet.
Første stik i Sorø Kommune

Orienteringsaften om STX og kostskole

Orienteringsaften om STX og kostskole
Sorø Akademis Skole inviterer til online-orienteringsaften. Du kommer med rundt på skolen og deres elever, lærere og ledere fortæller dig om fag, fritid, kostskole og skoleliv. Det sker onsdag d. 20. januar.

Skriv dog på dansk

Enhedslisten Sorø: "Hver tredje måned modtager byrådet en såkaldt økonomisk redegørelse, og hver tredje måned protesterer vi fra Enhedslisten mod den fremstilling der fremlægges. Ikke så meget på grund af indholdet, men fordi de økonomiske redegørelser som udgangspunkt er uigennemskuelige og skrevet i et udemokratisk kancellisprog. Et sprog, der er designet til at undgå, at borgerne kan følge med."
Skriv dog på dansk

2020 var ikke kun et skidt år - men 2021 bliver bedre!

2020 var ikke kun et skidt år - men 2021 bliver bedre!
Det er imponerende, hvordan Sjællands virksomheder har klaret Corona-krisen og alle dens udfordringer. Nogle har spændt livremmen ind og knoklet på. Andre har gentænkt deres forretningsmodel og fundet nye kunder eller nye veje til de vante kunder. Nytårshilsen fra Mads Váczy Kragh, direktør for Erhvervshus Sjælland.

Egecentret modtager sygehuspatienter

Egecentret modtager sygehuspatienter
Pladser på Egecentret skal medvirke til at lette presset på regionens sygehuse. Det sker, når Sorø Kommune, Region Sjælland og de øvrige kommuner i regionen, med ny teknologi i ryggen, flytter borgere fra sygehuse til kommunale senge.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram